Zakaj izmed vseh plesnih šol izbrati plesno šolo Salsero?

Zakaj izbrati nas?
Naša prednost pred večino plesnih šol v Mariboru in okolici je ta, da imamo zares dobre plesne pogoje, to je dovolj velike in lepo urejene plesne dvorane s pravim plesnim parketom, odličnim ozvočenjem, barvno razsvetljavo,... 
 
Pred vsako dvorano je tudi brezplačno parkirišče. V današnjem času krize marsikdo s pridom izkoristi našo ekskluzivno posebnost ta je, da se lahko plesne vaje poravna na več obrokov. Brezposelnim osebam priznamo isti popust kot so ga deležni dijaki in upokojenci.
 
Po mnenju ljudi, ki so prišli k nam iz drugih plesnih šol je velik naš plus ta, da imamo zelo dobro zasnovan sistem poučevanja, ki je poenoten na vseh lokacijah na katerih delujemo. Tako lahko ljudje brez problema prehajajo iz enega termina na drugi termin oz. lokacijo. Na naši plesnih vajah prevladuje sproščeno in pozitivno vzdušje in pravijo, da imamo dober, predvsem pa korekten odnos do naših plesalcev, za kar se seveda vsi zelo trudimo.
 
Na voljo imamo veliko istih in različnih zahtevnostnih stopenj kar lahko ljudje izkoristijo in tako hodijo dodatno utrjevati plese na drug termin. To je pri nas brezplačno! Za naše tečajnike organiziramo vsak mesec plesne delavnice kjer imajo možnost nadgraditi plesno znanje, plesne večere v Casinu Mond Šentilj, ki so namenjeni preplesovanju naučenih plesnih korakov kot tudi druženju, nepozabne plesne vikende v romantičnem Rovinju, zanimive plesne izlete, oglede plesnih tekmovanj, nastope, in še in še.
 
Kot zadnji, a po našem mnenju najpomembnejši argument zakaj izbrati nas pa je ta, da v naši plesni šoli poučujemo plesni učitelji z dolgoletnimi plesnimi izkušnjami, zares strokovno usposobljeni in nekateri se s plesom ukvarjajo že od malih nog in jim ples ne pomeni zgolj delo in zaslužek ampak tudi hobi in veselje. Glede na mnenja (preberete si jih lahko tukaj) udeležencev naših tečajev in plesnih dogodkov pa se potrjuje to, da delamo s srcem in dušo, in da nam uspeva, da so ljudje v naši družbi resnično zadovoljni in srečni.
 
Prisrčno dobrodošli v našo družbo!

 

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Prušnikova ulica 46
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
F: +386 59 129 766
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube