Varovanje podatkov

Varovanje zasebnih podatkov
Veseli smo vašega obiska na naši spletni strani: www.salsero.si ter vašega zanimanja za naše podjetje in naše storitve. Varovanje vaših zasebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Želimo, da se ob obisku naše internetne strani počutite dobro. Varovanje vaše zasebnosti med obdelavo zasebnih podatkov je za nas posebno pomembno in ga zato ob vseh naših poslovnih procesih upoštevamo. Vaše zasebne podatke, ki jih prejmemo ob obisku naših strani, obdelujemo v skladu z zakonskimi predpisi o varstvu zasebnih podatkov, ki veljajo v Sloveniji. Internetne strani plesne šole Salsero so lahko dopolnjene s povezavami k internetnim stranem drugih uporabnikov, ki pa z našo izjavo o varstvu podatkov niso pokrite.
 
Vaš dostop in uporaba portala sta predmet splošnih Pogojev uporabe, ki so opisani spodaj in jih je treba skrbno prebrati, in določenih zakonov. Z dostopanjem na portal www.salsero.si potrdite, da ste seznanjeni s Pogoji uporabe, in se strinjate, da vas zavezujejo.Pogoji uporabe veljajo za celotni portal www.salsero.si.
 
Spremembe Pogojev uporabe
Portal www.salsero.si si pridržuje pravico sprememb ali posodobitev pogojev, pod katerimi se ponuja uporaba portala. To lahko vključuje spremembe storitev, zakonov, ki urejajo določbe storitev ali spremembe storitev iz kateregakoli drugega razloga.

Omejitve glede osebne in nekomercialne uporabe
Portal www.salsero.si lahko uporabljate le za osebno, nekomercialno rabo. Nobenih informacij, izdelkov ali storitev, ki tvorijo del spletne strani, se ne sme spreminjati, kopirati, razdeljevati, prenašati, predvajati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, uporabiti kot osnovo za izpeljano delo ali prodati, razen če to je izrecno dovoljeno v Pogojih uporabe. 

Zasebnosti in osebni podatki
Če hočete uporabljati določene storitve na www.salsero.si, se morate registrirati kot uporabnik in s tem zagotoviti določene informacije, potrebne za ustvarjanje vašega osebnega računa. Po svojih zmožnostih morate zagotoviti, da so dane informacije točne in posodobljene v času vaše uporabe storitev. Portal www.salsero.si se obvezuje, da bo zaščitil in uporabil vaše osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo in izjavo o zasebnosti.

Odgovorni boste za vse dejavnosti, ki se pojavijo znotraj vašega uporabniškega računa. Takoj morate obvestiti portal www.salsero.si o nepooblaščeni rabi vašega uporabniškega računa ali na osnovi utemeljenega suma o tem. Portal www.salsero.si ni odgovoren za izgubo ali poškodbo, ki se pojavi kot posledica nepooblaščene uporabe vašega uporabniškega računa ali gesla.

Nezakonita ali prepovedana uporaba ni dovoljena
Kot uporabnik portala se obvezujete, da portala ne boste uporabljali v namene, ki so nezakoniti ali prepovedani v Pogojih uporabe. Portala ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali oslabil portal, njegov računalniški sistem, omrežje, povezano s portalom, ali druge račune. Ne smete pridobiti ali poskušati pridobiti materiala ali informacij preko načinov, ki niso namerno dostopni na portalu in izrecno dovoljeni v Izjavi o zasebnosti. Če je bil dostop do takšnih informacij omogočen zaradi napake znotraj storitev portala, morate takšno napako javiti administraciji spletne strani.

Pravica do uporabe povratnih informacij ali predlogov, ki jih pošljete
Salsero spodbuja vašo prostovoljno pošiljanje povratnih informacij in predlogov v zvezi s podpiranjem stalnih izboljšav storitev, namenjenih vam in drugim uporabnikom. Ko oddate povratno informacijo ali predlog, prosimo upoštevajte, da mora portal imeti popolno pravico uporabiti vašo povratno informacijo ali predlog brez ovir.
Še posebej morate razumeti, da s pošiljanjem povratne informacije ali predloga portalu jamčite in odgovarjate, da posedujete ali drugače nadzirate pravice, potrebne za to. S tem portalu in pridruženim portalom podelite dovoljenje za: uporabo, spremembo, kopiranje, razdeljevanje, prenašanje, javno predvajanje, reproduciranje, objavo, podeljevanje podlicenc, prodajanje in ustvarjanje izpeljanih del povratnih informacij ali predlogov.

Podelitev dovoljenja za navedena dejanja vključuje pravico za izkoriščanje lastninskih pravic takšne povratne informacije ali predloga, vključno z, vendar ne omejeno na, avtorsko pravico ter pravico blagovnih znamk in patentov po relevantni pristojnosti. Za uporabo materiala iz povratne informacije ali predloga www.salsero.si ne izplačuje nadomestila. www.salsero.si ni zavezan, da objavi ali uporabi material, ki ga pošljete.

Vsebina, dostopna na portaluwww.salsero.si
Vsebina, ki je na razpolago za ogled in/ali prenos s spletnih strani, ki tvorijo del portala, je v lasti in avtorsko delo podjetja in njegovih dobaviteljev. Reproduciranje in razdeljevanje vsebine je izrecno prepovedano z Zakonom o avtorski pravici in sorodnih pravicah in ima lahko za posledico resne kazni ali globe. Brez omejevanja zgoraj omenjenega je izrecno prepovedano tudi kopiranje ali reproduciranje vsebine na drugi server ali lokacijo za nadaljnjo reprodukcijo ali razpošiljanje.

Omejitev odgovornosti
Portal www.salsero.si ali njegovi dobavitelji ne smejo posredovati glede ustreznosti, zanesljivosti, razpoložljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, izdelkov, storitev in podobnih vsebin, vsebovanih na www.salsero.si. Takšne informacije, izdelki, storitve in podobne vsebine na portalu so zagotovljene brez garancije. www.salsero.si in/ali njegovi dobavitelji s tem zavračajo garancije in pogoje v zvezi z omenjenimi informacijami, izdelki, storitvami in podobnimi vsebinami.

Portal www.salsero.si in/ali njegovi dobavitelji v nobenem primeru niso odgovorni za neposredno, posredno ali posledično škodo, brez omejitev, vključno s škodo zaradi izgubo podatkov ali dobička, izhajajočih iz ali povezanih z uporabo izvajanja portala www.salsero.si, z zamudo ali nezmožnostjo uporabe portala, z zagotavljanjem ali nezmožnostjo zagotavljanja storitev, za informacije, izdelke, storitve, pridobljene od www.salsero.si, ali drugo, izhajajoče iz uporabe portala, najsi temelji na pogodbi, prekršku, opustitvi ali čem drugem. Veljavna zakonodaja ne dopušča omejitve ali izključitve določenih omejitev odgovornosti, zato zgornja omejitev ne velja nujno za vas. Če s katerikoli delom portala www.salsero.si ali njegovimi Pogoji uporabe niste zadovoljni, je vaše edino sredstvo prenehanje uporabe spletne strani www.salsero.si.

Vse ostale pravice, razen izrecno podeljenih zgoraj, so pridržane.
Vsaka ugotovitev kršitve avtorske pravice se razrešuje v skladu z Zakonom o avtorski pravici in sorodnih pravicah ter Zakonom o pravdnem postopku.

Politike varstva zasebnosti
Vašo zasebnost spoštujemo. Vašega e-naslova ne posredujemo nobenemu posamezniku ali podjetju. Spodaj so navedena dejstva, kako ščitimo vašo zasebnost.

Naš server avtomatsko prepozna ime domene obiskovalcev. Imena domen zbiramo le zaradi statistike. Ne posredujemo jih nikomur.

Če je informacija poslana preko obrazcev za povratne informacije, prestrežemo vse informacije, ki jih pošljete, vključno z e-naslovom in vrsto brskalnika, ki ga uporabljate. Vendar pa teh informacij ne združujemo ali uporabljamo za druge namene razen komunikacije z vami.

Individualnih informacij o vas ne razkrivamo.

Vašega e-naslova ne posredujemo drugim podjetjem ali organizacijam. Vaše ime lahko kadarkoli odstranite iz naše e-liste pošiljanja.

Portal www.salsero.si lahko namesti piškotek na vaš računalnik. Piškotek sam po sebi ne zbira ali razkriva osebnih identifikacijskih informacij o vas. Podjetje, ki oglašuje na naši spletni strani, uporablja piškotke v različne namene sledenja. Vedno imate možnost onemogočanja piškotkov v nastavitvah vašega brskalnika.

Ta spletna stran vsebuje povezave na druge strani, vključno s stranmi oglaševalca in vsebinskih partnerjev. Omenjene strani niso predmet našega nadzora in tako niso zajete v naši Izjavi o politiki varstva zasebnosti.

Piškotki in spletni svetilniki
Piškotke uporabljamo za shranjevanje informacij, kot so osebne preference, ko obiščete našo stran. To lahko vključuje le prikaz pojavnega okna enkrat na obisk ali sposobnost prijave na naše funkcije, kot so forumi.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Obveščanje
Uporabnik se strinja, da ga portal www.salsero.si lahko občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova in/ali telefonske številke uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi.

Komunikacija
Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: - jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, - pošiljatelj bo jasno razviden, - različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih, - jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil, - željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Prušnikova ulica 46
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
F: +386 59 129 766
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube