Dejan Kolenc

 
DejanSS1
Dejan KOLENC
direktor, mednarodni WDSF plesni sodnik,
plesni učitelj (družabni plesi, valetniki in maturanti) 
gsm: 040 430 760
 
Že več kot 30 let na plesnem parketu... Začel je kot športni plesalec in se intenzivno ukvarjal nekaj manj kot deset let s standardnimi in latinskoameriškimi plesi. Po zaključeni tekmovalni karieri je uspešno opravil vsa izobraževanja v okviru Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport Ljubljana za nazive: plesni vaditelj, plesni učitelj in plesni sodnik za standardne in latinsko-ameriške plese in se začel kot trener aktivno ukvarjati s standardnimi plesi. 

Vzgojil je veliko dobrih plesnih parov od tega jih je veliko stalo na najvišji stopnički na državnih prvenstvih kot tudi na mednarodnih tekmovanjih. Najuspešnejši pari so bili tudi finalisti prestižnega mednarodnega tekmovanja v Veliki Britaniji v Londonu in Blackpoolu in člani državne reprezentance.

Poleg športnega plesa se profesionalno ukvarja tudi z družabnim plesom. V zadnjih letih je vodil veliko tečajev za valeto in maturantski ples ter seveda veliko tečajev družabnega plesa za odrasle in mladino.

Plesu je predan z dušo in srcem, in ker rad dela z ljudmi mu je poklic plesnega učitelja pisan na kožo. To delo opravlja z velikem veseljem in vnemo, kar je seveda čutiti na njegovih tečajih. Izobražuje se na licenčnih seminarjih v Sloveniji in tudi na raznih seminarjih in kongresih v tujini. Ima licenco Plesne zveze Slovenije in Fakultete za šport Ljubljana za opravljanje pedagoškega dela s področja plesa in licenco svetovne plesne zveze - World Dance Sport Federation za sojenje mednarodnih tekmovanj v standardnih in latinskoameriških plesih.

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube