Latino styling solo vadba

Latino soloLatino styling solo vadba je namenjena plesalkam, ki že obiskujete plesne vaje družabnih plesov oziroma imate plesno predznanje vseh latinskoameriških plesov in si želite izboljšati svoj stil plesa. Poudarek bo predvsem na osnovnih principih gibanja to je pravilna uporaba stopal, nog, bokov, rok, nožni tehniki in seveda obravnavane bodo vse tehnike obratov. Vse zgoraj omenjeno se bo vadilo na značilnih figurah posameznega plesa vseh latinskoameriških plesov.

Lepo vabljene vse plesalke, ki si zares želite izboljšati svojo tehniko plesa pri latinskoameriških plesih in ki ste pripravljene velikokrat ponoviti isto vajo, ker samo s številnimi pravilnimi ponovitvami lahko na daljši rok pridete do pravilnega gibanja in s tem seveda tudi do še večjega užitka pri plesu.

Vadbo bo vodila bivša tekmovalka latinskoameriških plesov Nuša Črnko kar pa ne pomeni, da boste vadile kot športne plesalke, ampak boste vse vaje delale na nivoju družabnega plesa z glavnim ciljem, da se naučite lepo, pravilno, elegantno in estetsko plesati.

Vse plesalke, ki že obiskujete družabne plese imate 50 % popust torej plačate samo 17,50 EUR na mesec oz. 35,00 EUR za celo stopnjo (8 plesnih srečanj po 60 min.).

Za informacije in prijavo smo vam na voljo na: info@salsero.si, 040 132 563 ali 040 430 760. Predhodna prijava je obvezna, ker je število prijav omejeno.

Če želite biti opažene na plesišču izkoristite priložnost in izboljšajte kvaliteto svojega plesa!

Plesna vadba Latino Styling solo poteka v dvorani:
 
  
Maribor 
STOPNJA
DAN

URA

1. VAJA

DVORANA

splošna stopnja

tor. 19:15-20:15

Zbiramo prijave

Zavod A. M. Slomška Maribor 
Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube