Plesni vikendi

Cenjeni ljubitelji plesa!

Lepo vabljeni na 33. Plesni vikend družabnih plesov plesne šole SALSERO v sodelovanju s turistično agencijo SONČEK, ki bo potekal od petka, 5. do nedelje, 7. aprila 2024 premierno na novi lokaciji, v Puli v hotelu Park Plaza Histria****.

Več o hotelu si lahko preberete na tej povezavi, kjer so priložene tudi fotografije.

Udeleženci boste razporejeni v različne skupine po težavnosti, priporočljivo je osnovno plesno znanje. Na plesnem vikendu bo na plesnih delavnicah obravnavan tisti ples, ki bo prejel največ glasov od udeležencev plesnega vikenda. Na plesnem večeru v petek in soboto se bodo plesali vsi standardni, latinskoameriški in swing plesi.

Fotografije dogajanja s plesnih vikendov si lahko ogledate v galeriji, mnenja udeležencev preteklih plesnih vikendov pa si lahko preberete v spodnjih vrsticah. 

Letak z vsemi informacijami najdete tukaj, prijavnico na tej povezavi, izjavo o varstvu podatkov pa tukaj

Za dodatne informacije smo vam na voljo na: info@salsero.si, 040 132 563 ali 040 430 760.

Doživite nepozabne trenutke, kjer se čas ustavi in skrbi zbledijo.

Prisrčno dobrodošli!

Pula

Mnenja udeležencev plesnih vikendov: 

Pozdravljeni! Najlepša hvala tudi vam za vašo predanost, prijaznost, potrpežljivost in trud, ki je ustvaril čarobno atmosfero, ki nam bo ostala v trajnem spominu in nam obogatila in polepšala naš vsakdan. Se že veseliva naslednjega srečanja na plesišču.
Berta in Ivan Stražišnik
 
Pozdravljeni, najlepša hvala tudi vam za vedno brezhibno organizacijo in ves trud, ki ga vložite, da se trudite z nami, ki smo malo manj spretni in dovzetni za osvajanje novega plesnega znanja. V kolikor ne pride kaj vmes, se že veselim, da se vidimo na naslednjem plesnem vikendu.
Romana Tomše
 
Hvala enako tudi vam. Čeprav tokrat malo krajše, ampak sva kljub temu doživela čar tega zimskega plesnega vikenda in osvojila zelo lepo ter uporabno koreografijo. Bilo je čudovito in se že veseliva naslednjega vikenda. 
Berta in Ivan Stražišnik
 
Ker ni bilo priložnosti prej, se želim po tej poti zahvaliti za prijeten plesni vikend in predvsem za odlično koreografijo, ki nama bo omogočila, da bova sedaj na plesnih večerih plesala tudi salso.
Zdravko Kačič
 
Pozdravljeni, tudi vam hvala za lep vikend. Zelo sva zadovoljna s plesnima učiteljema in sigurno bova prišla v Rogaško, za Rovinj novembra pa še ne veva. Tudi drugače je bilo vse ok. Lep pozdrav iz Murske Sobote.
Mateja in Bojan Kuzma
 
Spoštovani. Tudi letos nam je bilo naporno, poučno in lepo. Leta tečejo in skupaj z nami se starate tudi vi, delavnice pa še naprej igrive in mladostne. Veseli smo, da smo del tega in že čakamo, da ponovimo. Hvala za vse, kar vložite, da se kaj novega naučimo, predvsem pa, da kopičimo srečne in lepe trenutke. Vse dobro!
Branka in Janez
 
Pozdravljeni! Zopet smo z vami preživeli čudovit...sončen vikend. Utrip vsakdana bomo sedaj lažje premagali, saj ni ničesar močnejšega od spominov in ničesar lepšega od občutka, da te obdajajo dragi, prijazni in čudoviti člani Plesne šole Salsero. Hvala Plesna šola Salsero za vašo pozitivno energijo, prijaznost, potrpežljivost ter lepo in uporabno koreografijo Salse. Bilo je čudovito.
Berta in Ivan Stražišnik
 
Draga ekipa Salsero, zahvala za čudovit plesni vikend gre zlasti vam, ki ste s svojim trudom, energijo, sproščenostjo in dobro voljo, zlasti pa z veliko plesno pedagoškega znanja poskrbeli, da je kljub velikemu številu udeležencev vse teklo nemoteno, da smo se tudi tisti, ki s plesom šele začenjamo, naučili primerno zahtevno koreografijo in jo lahko nato preizkusili v večerni praksi ter se, resnici na ljubo, malo vadili tudi v potrpežljivosti v razmerju do partnerja/ke. Se že veseliva bodočih plesnih dogodkov!
Anja in Lovro Drev
 
Dragi Salserovci, bili ste izjemni. Glede na izbran ples, ste dokazali svojo profesionalnost in učinkovitost. Dobro ste nas naučili (še vedno znava to novo, lepo koreografijo). Čestitke Dejanu in zahvala predani ekipi.
Irena in Blaž Benedičič
 
Spoštovani! Res je, na plesnem vikendu sva zelo uživala in koreografija tanga nama je zelo všeč. Čestitke za super organizacijo, plesne delavnice in super plesna večera. Se veseliva že naslednjega plesnega vikenda.
Anita in Marko Bezjak
 
Dragi Dejan z ekipo, hvala za prelep plesni vikend. Naučili smo se lepo koreografijo za tango. Hvala, ker nam na delavnicah in tudi po delavnicah pokažete vsak korak neštetokrat, vedno z nasmehom in dobro voljo. Hvala za prijetno vzdušje na delavnicah in plesnih večerih, bilo je čudovito kot zmeraj. 
Bojana Alič
 
Hvala tudi vam Plesna šola Salsero za čaroben plesni vikend. Vaš napor, ki ste ga dali ob izvajanju delavnic,je bil resnično cenjen. Resnično ceniva vse kar počnete za nas. Vašo strokovno znanje, potrpežljivost, prijaznost, velikodušnost je neprecenljiva. Ostanite takšni še naprej.
Berta in Ivan Stražišnik
 
Hvala vam za vašo potrpežljivost in pozitivno energijo, prav tako za lepo koreografijo, kar bo zagotovo ostalo v lepem spominu.
Natalija in Danilo Ganzer
 
Dragi team Plesne šole Salsero, najlepša hvala za prečudovit plesni vikend v Rovinju. Koreografija tanga je odlično sestavljena in smo jo uspeli osvojiti, zdaj pa samo vadit, da ne pozabimo. Vaša energija, zavzetost in čut za plesalce so pripomogli, da bo vikend za vedno ostal v lepem spominu. Komaj čakava na pomladni vikend v Rovinju. 
Metka in Dušan Naveršnik
 
Pozdravljeni. Za nami je zopet krasen vikend. Ker se lepih stvari veselimo, jih ni nikoli dovolj, zato že čakamo naslednjega. Paleta čustev, ki se izmenja v teh parih dneh je res pisana. Veselje, zadovoljstvo, sreča, skrb, obup, jeza, "zafrči pa tudi perje". Vse skupaj da rezultat, ki je znan in vreden tudi malo »hudega«. Odhajamo srečni in  hvaležni, da ostajate enaki. Hvala za vse.
Branka in Janez Novak
 
Spoštovani učitelji plesa, hvala za še en nepozaben plesni vikend. Hvala za sproščenost, prijaznost, potrpežljivost in strokovnost. Spet ste nama pričarali sproščujoč vikend, poln prekrasnih doživetij in občutkov, ki naju bodo povezovali še naslednje dolge zimske mesece. Hvala.
Barbara in Peter Kokec
 
Hvala vam za prečudovito koreografijo nama najljubšega plesa. Vse se je izšlo, bivanje super, tudi hrana je bila dobra, božanski ambient, čudovita glasba in ples z možem še dolgo v noč! Na najlepši možen način, sem mu vse to lahko podarila za rojstni dan.
Zdenka in Franci
 
Kadarkoli sva v družbi vaše plesne šole Salsero, je vedno čudovito. Predvsem hvala vam, vsem za vaš trud, posredovanje plesnih veščin in vsekakor za vašo potrpežljivost, saj rabimo nekoliko več časa, da nam slika vsaj približno sede. Iz srca hvala.
Stipe in Ivica
 
Hvala za še en prijeten plesni vikend v Rogaški ter za trud celotni plesni ekipi Salsero. Zelo lepa koreografija slowfoxa. Do naslednjih plesnih izzivov!
Marjan in Nasta
 
Tudi vam hvala za vaš trud. Osvojili smo nove korake in imeli to priložnost tudi preizkusiti ob večerni glasbi.
Metka Hočevar Chomicki
 
Hvala vam za čudovit vikend in zelo lepo ter uporabno koreografijo Slowfoxa. S temi vikendi nam zelo polepšate naš vsakdan in so pravi balzam za našo dušo. Kot vedno, bilo je fenomenalno.
Berta Stražišnik
 
Rada bi se zahvalila vsem plesnim učiteljem za potrpljenje in čudovit plesni vikend. Kljub temu, da jive ni ravno najin ples, sva res prijetno presenečena nad koreografijo in izbiro pesmi. Na takšen tempo bi na preplesavanjih večkrat zaplesala jive, ker drugače podplati kar precej trpijo. Skratka super je bilo. Vreme je kljub napovedi bilo odlično, družba odlična, organizacija odlična.
Nataša in Dejan Molnar
 
Spoštovani! V prvi vrsti bi se vam rada zahvalila za čudovito doživetje preteklega vikenda. Organizacija dogodka je bila vrhunska in oba z možem sva v izkušnji, ki je bila za naju prva, noro uživala. Delavnice so bile super, energija pa je bila na višku še v nedeljo na zadnji delavnici, čeprav smo preplesali cel vikend. Pripravljena koreografija je bila zelo zanimiva, naučili smo se dosti novega. Kljub temu, da je jive zelo dinamičen ples, se mi pripravljen program in tempo delavnic nista zdela prenaporna. Hvala čudoviti, energični in izjemno pozitivni ekipi za ves trud in angažma.
Iris in Rok Mlakar
 
Pozdravljeni! Zahvala vam, ekipa plesne šole Salsero, da ste nam pokazali in dokazali, da spada tudi jive na plesni vikend in nas naučili res luštne slike. Verjamem, da bo še kakšna priložnost za ta ples (pa tudi vse ostale). Hvala za doživetje in lep pozdrav vsem!
Silva in Leander
 
Spoštovani! Prejela sva obvestilo jive in skupina, ki ima veliko plesnega znanja. Midva pa sva v svojem tretje desetletje trajajočem plesnem miganju, zadnjih deset let jive ignorirala. Zakaj? Ni za naju, ne znava, nama ne gre....Grozno, kaj zdaj? Pustiva vse skupaj in se odjaviva, ali se lotiva dela. Lepih stvari v življenju ni nikoli preveč, zato sva sklenila, da se potrudiva. Obiskala sva "delavnice" na YouTubu jive za začetnike, se nekaj ur potila, seveda je "frčalo tudi perje", pomagali so nama najini prijatelji in sva šla v Rovinj z veliko kepo v želodcu. Tam pa vse kot vedno. Fino, super. Pomaga vaša nagajiva igrivost, okolje, družba in stvari stečejo, kot so zamišljene. Hvala za še en prekrasen vikend in vrnjeno voljo v ples, ki je bil za naju že pozabljen. Še se vidimo!
Branka in Janez Novak
 
Spoštovani, hvala za ponovno vrhunsko izpeljan plesni vikend! Bilo je zelo lepo in imeli smo se super! Še tako naprej.
Marjan in Nasta
 
Pozdravljeni! Po dolgem času smo zopet preživeli sproščen plesni vikend, poln prijetnega druženja, zabave, smeha, plesa ter učenja zelo lepe in uporabne koreografije jiva...Hvala Plesna šola Salsero, da nam s svojo pozitivno energijo, prijaznostjo, potrpežljivostjo, sproščenostjo polepšate naš vsakdan. To je pravi balzam za našo dušo.
Berta in Ivan
 
Lepo pozdravljeni, tako kot vedno, tudi tokrat nepozabno. Hvala vam za tako srčkano jive koreografijo, za prijaznost, predvsem pa eksplozijo dobre energije. Bilo je zelo lepo.
Ivica in Stipe
 
Zdravo Dejan, klišejsko, a vendar hvala za prečudovit in pozitivno nabit plesni vikend. Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki mi jive ni bil ravno pri srcu. Moram pa priznati, da mi je tokrat segel do srca in ga bom verjetno z večjim veseljem plesala. In vedno izberete top glasbo.
Tatjana in Zoran Mušič
 
Spoštovani! Zahvaljujem se Vam za potrpljenje, ki ste ga imeli z nama. Lep pozdrav iz Gorenjske!
Magda in Ciril
 
Hvala za čudovit vikend poln doživetij, ki jih tem norem času zelo pogrešamo. ODLIČNO!
Tomaž Majcen
 
Hvala tudi vsem vam, ki ste nam pričarali čudovit vikend prepojen z zanimivimi plesnimi figurami.
Barbara in Milan
 
Spoštovani! Že vrsto let se vam pridružimo v vašem novembrskem vikendu. Čas hitro teče in naša leta tudi. Zdaj že zaboli koleno, pojavi se utrujenost v nogah, v glavi kdaj čista tema,… kaj zdaj,... levi obrat,... telemark,... desni obrat...., je to sploh še za nas? Konec pa vedno enak. Človek bi kar poletel. Odhajamo srečni in zadovoljni, da smo obogatili naša življenja za nova spoznanja in nepozabno novo izkušnjo. Hvala za vse in nič ne menjajte, ker zadeva deluje, saj že komaj čakamo, kdaj bo zopet naslednjič.
Branka in Janez
 
Pozdravljeni! Kot vedno sva tudi tokrat preživela čudovit plesni vikend poln prijetnega druženja, smeha, zabave, plesa...Hvala Plesna šola Salsero za vašo pozitivno energijo, prijaznost, potrpežljivost, strokovnost ter zelo lepo koreografijo angleškega valčka. Zelo ste nama polepšali ta stresni koronski čas. Se že veseliva naslednjega plesnega vikenda z vami.
Berta in Ivan
 
Velika hvala tudi vam, za odlično izvedbo plesnega vikenda. Hvala za plesne delavnice (in potrpežljivost) ter za plesni večer. Nama je bilo odlično (kot zmeraj), zares sem vesela in hvaležna, da je vse brezhibno organizirano in izpeljano. Dejan, Luka in obe asistentki - vsi ste zelo prijazni in ustrežljivi. Hvala, hvala iz srca.
Violeta in Darko
 
Draga ekipa Salsera! Midva sva se čudovito naplesala! Zares hvala za to priložnost in pogum. Z vami sva bila prvič. Res sva uživala v veliki in polni dvorani ter dobri družbi. Sploh prvi dan je bila glasba premišljeno izbrana in nas je kar neslo na noge, v harmonično gibanje. Moj plesalec je bil navdahnjeno razpoložen in odplesala sva kar nekaj najinih najboljših plesov doslej. Še veliko uspehov želiva! Lep novembrski pozdrav!
Nina in Gregor
 
Spoštovani. Najlepša hvala za lepo organiziran plesni vikend in lepo koreografijo.
Ivanka in Janez
 
Spoštovani, vesela sem, da sva se z Boštjanom udeležila vašega dogodka. Bilo je več kot prijetno, odlično. Hvala za vašo prijaznost, pozitivno energijo in lepe spomine. Želim vam še naprej uspešno delo in vse najlepše.
Anita Selan
 
Že zapisala in bom, pisala še kar in kar: "Hvala za vašo vztrajnost, hvala za vaš pogum odpeljati nas "daleč od ponorelega sveta"! Na snidenje aprila v, saj veste, meni najljubšem!
Metka Vodušek
 
Bilo je spet lepo, kot vedno tako. Balzam za dušo in telo. En dva tri, še vedno ob novi koreografiji angleškega valčka nama zveni. In zvenelo bo še dolgo, dolgo. Do naslednjega rovinjskega plesnega vikenda. Hvala, SALSEROVCI naši.
Vaša zvesta Prleka Silva in Slavko
 
Iskrena hvala za TOP izpeljan najin tretji plesni vikend letos.
Nina Pliberšek
 
Nepozabno....hvala vam za vztrajnost!
Verica Galun Kaube
 
Očarljiv dogodek, profesionalna in prijazna ekipa ter nadvse lepi foto utrinki. Hvala!
Zdenka Kajdiž
 
Super vikend! Se že veselim naslednjega! 
Biljana Brodnjak
 
Spoštovani, bilo je čudovito, teh nekaj dni sva se počutila vsaj približno normalno. Druženje s plesnimi prijatelji, uživanje na delavnicah in plesnih večerih, naučila sva se novo, res lepo koreografijo. Se še vidimo! 
Gorazd in Loti Jordan
 
Dragi naši Salserovčki! Iz srca vam hvala za čudovit plesni vikend. Bilo je enkratno. Te dni pri nas v Prlekiji odmeva le glasba cha cha cha, hiša pa se močno trese od korakov nove krasne koreografije. Se veselimo naslednjega plesnega druženja in vas vse naše super plesne učitelje prisrčno pozdravljava.
Silva in Slavko Vrbnjak
 
Pozdravljeni, hvala za prekrasen plesni vikend. Super kot vedno. Ekipa top! Zelo zadovoljni, da smo lahko v teh »norih« časih zaplesali, se družili. Zelo koristno tako telesno kot duševno. Hvala še enkrat za vse, za vaš trud, profesionalnost, prelepo koreografijo, dobro voljo!
Marjan in Nasta
 
Pozdravljeni, hvala za sproščeno vzdušje in nove izkušnje. Midva sva prijetno utrujena po plesnem vikendu, saj ste nam spet na polno aktivirali telo in možgane. Res hvala za vso organizacijo, da sva bila lahko zraven v vaši družbi. 
Nataša in Dejan

Dragi Dejan z ekipo, hvala, ker ste tudi v korona časih uspeli pripraviti čudovit plesni vikend v Rovinju. Naučili ste nas lepo koreografijo rumbe, vzdušje na delavnicah in plesnih večerih je bilo zelo prijetno, sproščeno, veselo. Super je bilo, da smo lahko sedeli in plesali na terasi. Vsi plesni vikendi so dobri, eden boljši kot drugi, ta poletni plesni vikend pa je bil najboljši.
Bojana Alič

Kako naj opišem z besedami, kar doživiš na tem čudovitem otoku, v super družbi, ob tem plesu, ki ga v prelepi koreografiji (za katero dobiš v ponedeljek en velik aplavz...)  plešeš ob tej čudoviti glasbi. Vse skupaj je ena sama pravljica ob tem, da smo bili tam v času, ko je to bil en prelep kratek dopust na morju, ko lahko vmes še zaplavaš, greš na romantično vožnjo z ladjico zvečer in v soju lučk v daljavi občuduješ ta prelep Rovinj. Zadihaš ta morski zrak med uličicami Rovinja, kjer je ravno dovolj ljudi, ki posedajo in kramljajo. Vsi istih misli, vsaj za nekaj časa pobegnili v nek drug čudoviti svet in za sabo pustili to morijo. Hvala vam - celotni ekipi, tudi, da ste si upali!
Zdenka & Franci Ferčič
 
Pozdravljeni! Res smo po dolgem času zopet preživeli čaroben plesni vikend z vami v Rovinju. Hvala vam za odlično organizacijo, zelo lepo koreografijo rumbe, vašo pozitivno energijo, prijaznost ter potrpežljivost. To je bil res pravi balzam za našo dušo! Skratka bili ste kot vedno - fenomenalni. Se že veseliva naslednjega srečanja.
Ivan in Berta Stražišnik
 
Dejan, hvala za top plesni vikend tebi in tvojim sodelavcem. Bilo je res super!
Sabina Gazvoda 
 
Kot vedno odlično, super ambient, dobri učitelji, krasna glasba in koreografija!
Irena Šumenjak
 
Kako nam ne bi bilo všeč, ko pa je plesni vikend tri dni enega samega razvajanja? Hvala vsem, ki so imeli prste (predvsem na nogah) vmes.
Danica Gotlih
 
Hvala Plesna šola Salsero za vašo prijaznost, potrpežljivost in pozitivno energijo pri izvedbi plesnega vikenda. Zopet je bilo res čarobno!
Berta Stražišnik
 
Tokrat bom kratka - če so pravi ljudje, ne more biti drugače, kot izvrstno! Hvala za lep plesni vikend!
Metka Vodušek
 
S pravo ekipo in ljudmi se da ustvariti včasih tudi nemogoče stvari! Bravo za plesni vikend v Rovinju!
Anja Bedenik
 
Hvala Dejan in celotni ekipi za čudovit plesni vikend. Letos nas tudi vreme ni ustavilo pri plesnih užitkih. Enkratni ste!
Marjetka Breznik
 
Spoštovana ekipa Salsero! Hvala za prijeten plesni vikend! Midva sva uživala, vse je bilo super! Lep pozdrav!
Vladana in Zlatko Kosič
 
Dragi Dejan s plesno ekipo, čestitke za prečudovito izpeljan plesni vikend v prekrasnem Rovinju v Design hotelu Lone ter za super izbrano koreografijo pri plesu samba. Vse je potekalo brezhibno. Nasvidenje na spomladanskem plesnem vikendu!
Tanja in Peter Culetto
 
Pozdravljeni, čestitam za odlično organiziran in izveden (kot vselej) plesni vikend v Rovinju.
Janez Pogorelc
 
Zahvala tudi vam - celi ekipi za vso organizacijo in potrpežljivost. Bilo je super. Oba plesna vikenda v 2020 sta že v mojem koledarju. 
Simona in Dare Žnidar
 
Lep vikend smo preživeli, malo naporen za naše prste (vsaj moje), ampak koreografija kar gre od nog. Da bo pa na plesišču malo lepše videt, bo pa treba še izpilit.
Alenka Lešnik
 
Pozdravljeni ekipa plesne šole Salsero! Zahvaljujeva se za profesionalno vodenje in prelepo koreografijo sambe. Hvala, da smo plesalke koreografijo s poudarkom na gibanju in postavitvi rok, lahko ponovile solo. Morda še kaj takega organizirate za plesalce. Bilo je super! Čestitke celotni ekipi. Se že veseliva Rovinja, v aprilu 2020. Lepo vas pozdravljava,
Andreja Gašperič in Tomaž Kegl
 
Draga ekipa plesne šole Salsero! Vsakič, ko se udeleživa vašega vikenda, si rečeva bilo je vrhunsko, nepozabno, čudovito, ne more biti boljše,... ampak vi to zmorete, vedno ste še boljši. Presežete vsa najina pričakovanja in tudi boleča stopala sploh niso moteča. Zahvaljujeva se vam za vsak vaš trud in vsak atom energije, ki ste jo namenili za naše dobro počutje in nova plesna znanja. Veseliva se nadaljnjih druženj in vam pošiljava prijazen pozdrav! Najlepša hvala za zelo uspešno in kvalitetno izveden plesni vikend. Se vidimo na naslednjem vikendu!
Metka in Dušan Naveršnik
 
Spoštovani! Hvala za nepozabno izkušnjo in neverjetno energijo del katere sva bila tudi midva. Hvala za vikend, ki bo ostal v spominu zaradi okolja, organizatorja (vseh vas v Salseru!) in, seveda, novega znanja iz sambe. Vaja, ki bo za ponoviti!
Silva Cigan in Leander Šeško
 
Pozdravljeni! Res je bilo super. Hvala za lep dogodek.
Meri in Branko Kelemina
 
Bilo je super, odlična organizacija, dober hotel in ambient nasploh, odlični učitelji.
Frenk Facija
 
Spoštovani! Minil je še en čudovit plesni vikend plesne šole Salsero. Vikend, ko so še dežne kaplje poplesavale v ritmu sambe. Prišli smo z različnih koncev Slovenije in za hipec pozabili na vsakdanjo rutino ter zaplesali skupaj. Plesne delavnice so potekale pod vodstvom odličnih plesnih učiteljev, ki so nas z nalezljivo dobro voljo in nasmehom popeljali v svet sambe. Posebna pohvala za izbor glasbe in zanimivo koreografijo. Lepo je biti del takšnih nepozabnih dogodkov, ko te povsem prevzame navdušenje in energija prijaznih ljudi. Hvala za brezhibno organizacijo in skrbno načrtovan potek vseh aktivnosti. Vedno nama je lepo z vami.
Mira in Joško iz Ljubljane 
 
Dragi Dejan z ekipo, hvala za še en plesni vikend ter vso organizacijo. Kljub temu, da je bila koreografija sambe za začetno skupino precej zahtevna, smo se na plesnem vikendu ponovno imeli čudovito, zahvaljujoč vašemu potrpljenju, pozitivnemu vzdušju ter dobri volji čez ves vikend. Plesni večeri, na katerih vidimo Dejana vse več krat na plesišču, pa naredijo plesni vikend popoln, saj je užitek gledati kako plešete profesionalci.
Bojana in Jernej Alič
 
Hvala vam za odlično organizacijo in izvedbo Plesnega vikenda. Se vidimo na spomladanskem plesnem vikendu.
Jani Potočnik
 
Spoštovani! Niste se spremenili, dodali ste nekaj nove energije in mladostniške razigranosti, zato smo uživali kot vedno do sedaj. Bravo. Bilo je naporno, poučno, nagajivo in igrivo. Da se bo rimalo še naprej, pa želiva, da bo tudi ponovljivo. Hvala za vse lepo in se veseliva novih srečanj. 
Branka in Janez iz Krškega
 
Spoštovani, tudi tokrat ste nas navdušili. Fajn koreografija! Zelo pozorni ste do nas vseh in profesionalno, odgovorno opravljate svoje delo. Hvala vam vsem!
Blaž in Irena Benedičič
 
Dragi Dejan z ekipo, hvala za čudovit spomladanski plesni vikend. Naučili ste nas zelo lepo koreografijo, čeprav smo bachato plesali prvič. Bilo je veselo, zanimivo, zabavno, skratka enkratno - kot vedno z Dejanom.
Bojana in Jernej
 
Hvala plesni šoli Salsero za še en odlično izpeljan plesni vikend, za super izbrano plesno koreografijo in za super učitelje! Se vidimo na jesenskem plesnem vikendu.
Marjetka Breznik
 
Hvala tudi vam, bilo je čudovito! Z Loti prideva tudi na jesenski plesni vikend v Rovinj v hotel Lone! Prisrčni plesni pozdrav!
Gorazd in Lotka Jordan
 
Super organizirano, top team, iskrene čestitke in hvala. Še prideva!
Teja Kostanjevec 
 
Hvala plesni šoli Salsero in plesnim učiteljem za izjemno organizacijo plesnega vikenda. Hvala za odličen ples bachata. Pridite na ples in premagajte stres!
Violeta Gradišnik
 
Zelo profesionalno organizirano. Čestitke!
Marko Stoilkovič 
 
Hvala vam, da ste nam pripravili še en nepozaben konec tedna!
Metka Vodušek 
 
Sonce, voda, zrak, svoboda. In ples. Veliko plesa. Dovolili smo si čutiti, živeti sebe, kreirati svoje plesne sanje ... Neprecenljivo. Zgodba z dušo. Hvala. Organizacija je bila brezhibna in kliče po ŠE.
Vera Granfol 
 
Hvala plesna šola Salsero za čudovito organizirano plesno delavnico. Hvala vam za vašo prijaznost, potrpežljivost in pozitivno energijo. Se že veseliva naslednjega plesnega vikenda!
Berta Stražišnik
 
Spoštovani! Celotni ekipi hvala za čudoviti plesni vikend! Lep pozdrav!
Vladana in Zlatko Kosič
 
Ekipa Salsera pozdravljena, midva sva uživala. Sva malo zmatrana, ampak to spada zraven, kajne?
Hvala. Vse je bilo super!
Karmen in Jože
 
Pozdravljeni! Plesni vikend je bil ponovno čudovit. Zelo lepa koreografija bachate. Vse pohvale učiteljem, plesni šoli Salsero za izvrstno organizacijo, trud, potrpežljivost in pozitivno energijo. Lep pozdrav,
Nasta in Marjan
 
Pozdravljeni, hvala za možnost, da sva se tudi midva lahko udeležila vašega plesnega vikenda. Hotelska ponudba je bila točno taka, kot je bilo navedeno, plesno znanje pridobljeno na delavnicah bachate sva osvojila. Od plesnih večerov pa nama je bil petkov večer boljši. Vse to pa ne bi bilo brez ekipe Salsero. Bravo! Jesenski termin plesnega vikenda je že označen na koledarju. Se vidimo!
Simona in Dare
 
Z Andrejo bi rada izrazila mnenje oz. pohvalo preteklega plesnega dogodka. Čestitke celotni ekipi Salsera za še en lep plesni dogodek. Upava, da bo pomladna lokacija hotela Istra ostala še v prihodnje. Posebno zahvalo izrekava Maji za lepo koreografijo in nazorno učenje bachate, ki je nama resnično ljub ples.
Tomaž Kegl in Andreja Gašperič
 
Pozdravljeni, v vseh ozirih ste opravičili naše zaupanje in veseli smo, da smo lahko bili z vami na krasnih dveh plesnih večerih in dobro izpeljanih lekcijah, kakor tudi Majinem bachata stylingu, ki je bil pika na i vsemu skupaj. 
Silvan Dan Pančur v imenu Plesne zvezde
 
Iskrena hvala tudi vam za prečudovit vikend. Bila je enkratna izkušnja, krasna družba, koreografije bachate pa verjetno ne bova pozabila tako hitro, za kar se seveda še posebej zahvaljujeva najboljšemu Dejanu. Upam, da se še kdaj udeleživa kakšnega vašega plesnega vikenda. Lep pozdrav v upanju, da pride vaša plesna šola kdaj tudi na Koroško.
Andreja in Primož Gabrovec
 
Vse pohvale vsem vam kako ste se potrudili za nas in hvala vam za čudovit vikend poln novega plesnega znanja, dobrega druženja in še in še. Super je bilo in hvala za novo znanje bachate.
Anja Bedenik
 
Pozdravljeni! Hvala tudi vsem vam! Bilo je čudovito! Seveda se vidimo tudi jeseni.
Miran Levstik
 
Najlepša hvala za vse na tem čudovitem plesnem vikendu tudi celotni, ubrani ekipi Salsero. Naj vas še naprej spremlja taka energija, prijaznost in izjemno profesionalen odnos. Doslej sva bila z vami le dvakrat, a ker nama je bilo vedno izjemno lepo, bova zagotovo še prišla. Veliko lepega vsem in vse dobro. Upam, da se vidimo že novembra. Res je bilo odlično! Hvaležna, da sva bila del vas.
Zdenka Kajdiž
 
Pozdravljeni, s plesnim vikendom sva bila zelo zadovoljna. Dobra organizacija, veliko dobre volje in veliko smo se naučili. Z možem sva že pripeljala zraven prijatelje, in vas bova še naprej priporočala. Zelo je bilo lepo! Hvala.
Kornelija Zupančič
 
Plesna šola Salsero hvala za top organizacijo in dobro voljo, ki ste jo prenesli na nas. Uživali smo na delavnicah in prav tako na plesnih večerih.
Danica Gert
 
Spet en čudovit plesni vikend v odlični organizaciji plesne šole Salsero. Hvala!
Aleš Glavnik
 
Zopet smo preživeli čudovit plesni vikend, poln prijetnega druženja, zabave, plesa ter učenja nove koreografije. Nov način poučevanja nama je bil zelo všeč. Hvala plesna šola Salsero za vašo potrpežljivost in pozitivno energijo.
Berta in Ivan Stražišnik
 
Hvala plesna šola Salsero še za en čudovit plesni vikend. Hvala, ker ste!
Lea Vališer
 
Bilo je enkratno! Vse od vodenja plesnih delavnic, plesnih figur, družbe, glasbe... Komaj čakam spomladanski plesni vikend. Hvala, hvala, hvala celotni ekipi plesne šole Salsero.
Marjetka Breznik
 
Spoštovani! Vse pohvale in čestitke za izvrstno izpeljan plesni vikend. V Rovinju smo res bili ljudje iz različnih koncev Slovenije, različnih poklicev, zanimanj in sposobnosti. Združili ste nas v zabavno in homogeno skupino ljubiteljev plesa, vse ste nas obravnavali enakovredno, dali ste nam občutek, da smo dobrodošli, da si res želite naše družbe, kljub napornemu urniku ste bili vsi učitelji ves čas dobre volje, pripravljeni pomagati, nas zabavati in ste skrbeli za dobro počutje prav vseh. Zaradi Vas nam je bilo res lepo in nepozabno! Hvala!
Barbara Kokec
 
Pozdravljeni! Preplesali smo krasen plesni vikend v Rovinju.
Miran Levstik
 
Spoštovani, vesela sva, da sva se tudi tokrat udeležila vašega veličastnega plesnega dogodka. Posebno doživetje je, če se pridružiš temu posebnemu vzdušju, energiji, ki te prevzame, prijaznim ljudem in plesnemu entuziazmu. Hvala organizatorjem za neizmerno predanost, zavzetost in strokovnost. Hvala za odličen hotel in storitve. Hvala za vse lepe trenutke, ki sva jih preživela z vami. Vedno je lepo, ko se srečava s starimi in novimi plesnimi prijatelji.
Mira Hinič in Joško Kepic
 
Pozdravljeni, zelo dober je nov sistem dela oz. poučevanja na plesnem vikendu. Tako je lažje in večja je verjetnost, da bomo novo znanje uporabili tudi na plesišču. Lep pozdrav!
Vida in Branko Mayr
 
Zdravo Dejan! Z veseljem sva se po več kot enem letu plesnega premora udeležila plesnega vikenda, na katerem sva neizmerno uživala, tako v družbi plesne ekipe, kot v družbi prijateljev in znancev. Vedno znova izpolnite vsa pričakovanja, tako da odidemo domov zadovoljni in polni čudovitih vtisov. Ko sva dobila zadnje obvestilo z izborom plesa si nisva znala predstavljati, da bomo pri foxtrotu tako garali in da bo koreografija tako pestra. Dobro se je že vtisnila v spomin, sedaj jo bo potrebno prenesti še v noge, tako da bova na plesišču lahko v njej uživala. Način dela se nama je zdel odličen, saj se je po sklopih lažje zapomniti figure in se nama je na koncu zdela celotna koreografija celo malce lažja! Želiva tebi in celotni ekipi še naprej uspešno delo, veseliva se ponovnih druženj!
Dina in Bogdan Vožič 
 
Dragi vsi, iskrene čestitke. Tudi letos je bilo odlično. Predvsem našim učiteljem Dejanu, Karin in Arneju za odlično, izpeljane delavnice - tole po sklopih je dobra ideja! Skratka, bilo je poučno, prijetno, krasno.
Irena in Blaž Benedičič
 
Spoštovana ekipa (moje) plesne šole Salsero, za nami je še en plesni vikend v Rovinju (od 13. do 15. aprila 2018). Še enkrat vam hvala, da sem (bil) del tega čudovitega dogodka. Namreč, že petič sem bil udeleženec plesnega vikenda v Rovinju. Nikoli ne bom pozabil kako sem januarja leta 2015, mislil, da grem na svoje plesne vaje prvič, zadnjič in nikoli več, da me bo plesni učitelj nagnal iz dvorane na Drugi enako, kot me je nagnal učitelj glasbe iz pevskega zbora, ko sem bil v petem razredu osnovne šole. Niti sanjalo se mi ni, da je Luka tako trd oreh, da ne bo kar hitro obupal, da bo zdržal. Pa je. Zato, spoštovani Luka, še enkrat hvala za vse kar si naredil za moje plesno gibanje, za to, da so petki zvečer rezervirani samo za plesne vaje na Drugi. In plesni vikend v Rovinju aprila 2018? Verjamem, da smo si vsi, ki smo imeli to srečo in smo se udeležili plesnega vikenda, enotni, da je bilo odlično. Lahko bi zapisal da je bilo enkratno, ali pa čudovito, mogoče nepozabno,… Karkoli zapisano bi držalo. Ekipa naše plesne šole, koreografija plesa za katerega smo udeleženci dali svoj glas, pripravljenost plesnih učiteljev pomagati vsem udeležencem plesnega vikenda, zagnanost, glasba, dobra volja, kompletna organizacija dogodka, prijetno druženje izven plesnih obveznosti, izbira lokacije, namestitev, tudi vreme je bilo na naši strani (eni smo tudi probali kopanje v morju), … Hvala za vse skupaj. Seveda, vsekakor je treba omeniti uživanje v plesni razigranosti naših plesnih učiteljev. Hvala jim za čudovite občutke. Zato namig vsem tistim, ki mogoče (še) niste bili na plesnem vikendu, ne zamudite naslednje priložnosti. Veliko pohval ste deležni tudi od udeležencev plesnega vikenda, ki niso člani naše plesne šole. Plesna šola Salsero. Ritem. Energija, Strast. Menim, da je na prvem mestu (vaša in naša) strast do glasbe, giba oziroma plesa (glasba, ki jo preko giba prenesemo na plesišče). Za to je treba tudi veliko energije. In vi jo imate (sledimo vam). Ritem, očitno tudi. Vi. Mi? To vidite in znate vi. Z vsako plesno sezono bomo tudi mi bolj v plesnem ritmu. Se že veselim novembra in naslednjega plesnega vikenda z mojo plesno šolo. Kaže, da bo posebno zanimivo na Crvenem otoku aprila 2019 na novem plesnem parketu. Dejan, hvala za lepo novico. Dragi naši plesni učitelji Nuša, Maja, Luka in Dejan, vam in vsem nam želim nadaljevanje lepe skupne plesne poti.
Dragan Radulović
 
Dragi Dejan z ekipo, iskrene čestitke in iz srca hvala za tako odlično izpeljan plesni vikend. Plesnega vikenda sva se udeležila prvič in pričakovala sem, da bo v redu, ampak da bo tako dobro, si nisem mogla niti predstavljati. Vzdušje na delavnicah je bilo ves čas sproščeno, prijetno in zabavno. Nad izbiro plesa sva bila navdušena, saj je disco swing najin priljubljen ples in koreografija, ki ste jo izbrali je zelo zanimiva. Na začetku je predstavljala izziv, vendar smo jo osvojili z vašo pomočjo na in po delavnicah, saj ste bili vedno dobre volje in pripravljeni pomagati, tudi ko je bilo kaj treba neskončnokrat pokazati in ponoviti. Hvala tudi, ker vas lahko posnamemo, da lahko vadimo tudi doma, ko kakšen korak pozabimo. Hvala vam za čas in trud, ki ste ga morali vložiti, da ste lahko ves program najprej pripravili in na koncu tudi zelo uspešno izpeljali. Predvsem pa hvala za vašo vedno dobro voljo in pozitivno energijo, ki sta naredili plesni vikend nepozaben. Komaj čakava naslednjega. Maja, Nuša, Dejan, Luka, super ekipa ste!
Bojana Fekonja
 
Hvala plesni šoli Salsero za ponovno čudovito in sproščeno izpeljan plesni vikend!
Nasta Korbun in Marjan Drozg
 
Spoštovana ekipa plesne šole Salsero! Čestitke za prijeten in uspešen plesni vikend. Vse pohvale našim plesnim učiteljem za izjemne plesne predstave na večernih plesih. Se že veselimo jesenskega šova "Zvezde plešejo" v hotelu Lone. Lep pozdrav!
Diana in Bojan Zupanc
 
Spoštovani! Zahvala za krasni plesni vikend gre Vam! Letos je bilo vse krasno, delavnice so bile res sproščujoče, koreografija izredno zanimiva in atraktivna, ne pretežka, učitelji odlični. Z veseljem prideva na vaše plesne vikende, kljub temu, da ne živiva v Mariboru in ne hodiva v vašo plesno šolo. Se vidimo na jesenskem plesnem vikendu!
Brigita in Emil Troha
 
Lepo pozdravljeni! Plesni vikendi naju vedno bolj navdušujejo, saj je vedno znova nepozabno, zabavno predvsem pa družabno. Hvala vsem, res je bilo lepo!
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Pozdravljeni! Zopet je za nami res čudovit plesni vikend. Najlepša hvala za vse lepe trenutke, prijetno druženje in za osvojitev nove koreografije, katero bova z veseljem uporabila. Zelo ceniva vaš trud in pozitivno energijo, ki nam jo podajate. Se že veseliva naslednjega srečanja. Vikend poln prijetnega druženja, zabave, plesa, dobre hrane ter uživanja na soncu. Hvala plesna šola Salsero za res čarobno izpeljan plesni vikend!
Berta in Ivan Stražišnik
 
Dejan, hvala za (ponovno) čudovito organizacijo in izvedbo plesnega vikenda, bilo je lepo, po dolgem času sem na plesnem vikendu v družbi svoje žene ponovno užival v dnevnih plesnih delavnicah in v večernem zabavnem plesu. Ideja, prezentacija in izvedba plesne koreografije je bila visoko strokovna in dobro premišljena, zato si jo moram dobro zapomniti, da jo bom lahko uporabljal še vrsto let. 
Aleš Glavnik
  
Pozdravljeni! Vsekakor nama bo ta spomladanski plesni vikend ostal v prelepem spominu. Vse je bilo zelo lepo, še vreme. Čestitke za dobro organizacijo, kakor tudi za samo izvedbo. Pozitivne energije je bilo res v izobilju. Kar tako naprej. Vse dobro in lep pozdrav!
Franc in Petra Majcen
 
Hvala vam za dobro energijo. Vedno je prijetno z vami!
Manja in Rajko Tement
 
Dragi Salserovci! Hvala vam, da ste se ponovno potrudili narediti prijetne dneve! Vsekakor se bomo ponovno družili v novembru, seveda pa tudi vsak teden na plesnih vajah.
Metka Vodušek
  
Pozdravljeni! Na plesnem vikendu sva se imela čudovito! Same pohvale.
Tanja Budna
  
Spoštovani! V prijetnem, sproščujočem in prijaznem vzdušju na plesnem vikendu v Rovinju ste nas z veliko mero potrpežljivosti  s pridihom humorja naučili novih plesnih korakov za kar se vam iz srca zahvaljujeva. Imeli smo se čudovito, ker pa vse lepo prehitro mine, sedaj uživava v spominih in v pričakovanju novih plesnih vikendov. Iskrene čestitke za odlično organizacijo.
Nives in Bojan Klopčič
 
Dragi najini Salserovci! Zahvala gre vam, za vaš trud, dobro voljo, prijaznost, razumevanje, potrpljenje... Midva bova še naprej šla z vami, kamorkoli nas boste peljali! Super ste!!!
Metka in Vili Vodušek
 
Luka, kot vedno ni kaj dosti ponavljati: vikend je bil kot vreme - čudovit. Z lepimi pozdravi!
Erna in Simon Jug
 
Pozdravljeni! Iskrena hvala za lepo pripravljeno in izpeljano plesno delavnico. Bila sva zelo zadovoljna, tako da se naslednjo leto zopet vidimo. Veliko uspeha pri izvajanju vaših plesnih aktivnostih. Lep pozdrav!
Berta in Ivan Štražišnik
 
Pozdravljeni, hvala za odlično organizacijo in še posebej odlično vzdušje. Se sploh ne čudim, da nas je bilo toliko. Vse je "štimalo", tudi hrana. Hvala za krasen vikend in se že veselim aprila in novembra in ....
Zvone Šerdoner
 
Dejan, pozdravljen! Hvala za ponovno krasen plesni vikend. Vedno znova nas s čim presenetite. Odlična je bila odločitev za mlado vihravo moč - nova učiteljica in učitelj, ki sta nam bila po delavnicah na voljo pred dvorano. Koreografija angleškega valčka je bila zahtevna, vendar smo jo tudi s pomočjo mladih učiteljev lažje osvojili. Celotni ekipi želim uspešno delo še naprej. Hkrati sem ponosna, da sem članica vaše in naše plesne šole. 
Jelka Trantura
 
Plesni vikend v hotelu Lone je bil tudi letos, po pričakovanju, odličen! Prijetna družba, fino vzdušje, všečna koreografija, ki jo bova še plesala, pri najinem priljubljenem angleškem valčku in uživaški ambient. Kombinacija, ki si jo težko želiš boljšo! Ob umirjenih Petri, Luki in Dejanu ste bili vsi skupaj izjemen team, za kar se vam od srca zahvaljujeva! Iskrene čestitke!
Dolores in Primož Tručl
 
Hvala vsem ustvarjalcem plesnega vikenda za lepo preživet vikend, hvala za lepo plesno koreografijo. Ker nas navdušujete in dobro vodite, vam z veseljem sledimo tudi v zahtevnejših plesnih slikah. Tako nam omogočate, da ostajamo v telesni in miselni kondiciji. Z veseljem vam bomo sledili še naprej. Lep pozdrav ekipi!
Maja in Lovro Vaner 
 
Lepo vreme, lep hotel, najboljši plesni učitelji in pa seveda najboljša družba pa je vikend v Rovinju popoln.
Marjeta in Zmago Globovnik
 
Spoštovana ekipa Salsero, čestitam vam za odlično organizacijo in zanimivo koreografijo. Mi smo v glavnem uživali, za vas pa je bil vikend zelo delaven. Občudujem vas, da pri toliko realiziranih delavnicah, vsaj navzven niste kazali večje utrujenosti. Utrjevanje po koncu delavnice je zelo dobra ideja. Lep pozdrav!
Leander Šeško

Dragi plesni učitelji, iskrena hvala za prijetno plesno druženje. Pohvala prav vsem petim. Upam, da do pomladnega vikenda pridobljeno znanje angleškega valčka ohraniva. Sončen pozdrav iz Radovljice.
Irena in Blaž Benedičič
 
Pozdravljeni! Če bi opisala z eno besedo, bi to bila SUPER. Nekaj lepega prinesemo s seboj sami, nekaj nam je dodalo vreme in ambient, veliko pa ste nam podarili vi. Nismo sicer »zelo resni« plesalci, rekreativno plešemo pa že vrsto let in si občasno vzamemo kakšnega učitelja, da ostanejo zadeve zanimive. Žal nam je, da ste daleč od Krškega in ne moremo večkrat izkoristiti kar ponujate, ker nam je vaš pristop res drag. Zagotovo se v naslednjem letu zopet vidimo. Hvala še enkrat in lep dan!
Branka Novak
 
Spoštovani! Naj v uvodu kar takoj pohvalim prijetno vzdušje in res super pristop. Ni kaj, odlično. Se še vidimo. Kar se tiče same šole, nimam ideje, kaj bi še lahko izboljšal. Odličen dogodek, osebje super. Želim vam še veliko uspeha in uspešno organiziranih srečanj.
Vinko Volčanjk
 
Pozdravljeni! Najprej hvala za prijeten konec tedna. Bila sva prvič z vami in zagotovo bova še kdaj šla. Pohvala vsem petim plesnim učiteljem za res neumorno in navdušujoče delo z nami. Še posebna pohvala mladima dvema za energijo in veselje, ki sta ga izžarevala (smo se ga še mi navzeli). 
Fanika in Roman Turk
 
Lepo pozdravljeni! Vsem vam velik HVALA za nepozabno druženje plesnega vikenda. PREČUDOVITO.
Stipe in Ivica Kranjčević
 
Spoštovani plesni prijatelji Maja, Petra, Luka in Dejan. Z nekaj zamude se vam še enkrat zahvaljujem za spomladanski plesni vikend 2017, ki je bil od petka 21. do nedelje 23. aprila 2017 v hotelu Istra v Rovinju. Bilo je odlično! Še posebej vam hvala za odločitev, da bo salsa tema na katero smo se zibali v plesnem ritmu v Rovinju. Na ta način se je odprla priložnost, da lepši del Salsero ekipe zasije na vso moč. Takoj po prvomajskem prazniku (6. maja) smo imeli plesni večer v Rogaški Slatini, naslednji vikend (20. maja) nas čaka plesni večer v Mondu in teden pozneje (27. maja) plesni izlet. Štirje veliki in lepi plesni dogodki v samo enem mesecu. Bravo in hvala vam Salsero. Veliko energije še naprej. Ostanite še naprej naši najboljši plesni prijatelji.
Dragan Radulović
 
Spoštovani, najlepše se vam zahvaljujeva za čudovit plesni vikend v Rovinju. Ste super ekipa, ter odlični organizatorji in animatorji. Koreografija, katero ste nas naučili, nama je zelo všeč, saj je zelo uporabna in atraktivna. Lokacija - hotel Istra na otočku - je zelo zanimiva izbira, v prečudovitem naravnem okolju. Zagotovo se vam bova z veseljem pridružila tudi na jesenskem plesnem vikendu, do takrat pa vam želiva vse dobro in obilo plesnih užitkov.
Mojca in Marko Oblak
 
Pozdravljeni! Hvala za lep plesni vikend. Bila sva navdušena nad izbrano lokacijo, organizacijo in koreografijo. Skratka bilo je super. Vesela bova, če naju boste še v bodoče obveščali o vaših dogodkih. Lep pozdrav!
Julija in Roman Krajnc
 
Hvala vam za sproščen, plesa poln vikend!
Damijana Jurgec
 
Hvala celotni ekipi, da ste prenesli pozitivno energijo tudi na nas, da smo se dobro počutili, si shranili lepo plesno sliko in prijetne spomine.
Maja in Lovro Vaner
 
Hvala naši plesni šoli Salsero, vaditeljem, ki nas vedno s srcem in nasmehom učijo plesati in tako poskrbijo, da se vsi počutimo prave plesne zvezde. Nasvidenje v jeseni!
Irena Šumenjak
 
Hvala vrhunski ekipi: Maji, Dejanu, Petri in Luki, za vso strokovno posredovanje plesnih korakov, za energijo in vzdušje ki nas je vse neslo do zvezd. 
Inga Wennigerholz
 
Super plesni vikend Salsero!
Miha Jankovič
 
Hvala za lep plesni vikend v Rovinju v hotelu Lone!
Goran Dimc
 
Spoštovani ustvarjalci zgodbe Salsero! Če zelo na kratko strneva svoje vtise: Best ever! Se vidimo kmalu.
Danijel in Polonca Muha
 
Hvala za krasno organizacijo plesnega vikenda in odlično izbrano koreografijo, ki jo bomo zagotovo še dolgo, dolgo plesali. Zaradi te bomo tango še rajši in še več plesali. Imava samo in same pohvale, nobene kritike, niti konstruktivne. Čestitke celotnemu Salsero teamu!
Primož in Dolores Tručl
 
Lepo pozdravljeni Hvala vsem za vaš trud in izjemno voljo pri posredovanju plesnih korakov. Bilo je prijetno in zabavno.
Stipe in Ivica Kranjčević
 
Spoštovani plesni prijatelji, velika zahvala gre vam! Torej, prav lepa hvala vam za ves vaš  trud, pozitivno energijo in vse kar ste naredili, da smo doživeli zelo lep plesni vikend. Seveda, zahvala tudi vsem tistim, ki so dali svoj glas za tango. Želim vam še sporočiti, da sem v kontaktu z udeleženci plesnega vikenda, ki niso iz Maribora in naše in vaše plesne šole, slišal samo besede hvala za vašo zagnanost in energijo pri delu in prenosu plesnega znanja. Zato je razumljivo, da se redno udeležujejo plesnih vikendov, ki jih vi organizirate ter, da v to druženje pripeljejo svoje plesne prijatelje. Veliko pozitivne energije še naprej. Ostanite še naprej najboljša plesna šola. Petri, Maji, Luki in Dejanu veliki pozdrav!
Danica Avsec in Dragan Radulovič
 
Pozdravljeni, hvala za čudovit plesni vikend. Zelo lepo sva se imela in zagotovo se kdaj še udeleživa kakšnega plesnega vikenda.
Vesna in Damijan Vodan
 
Pozdravljen Dejan in ekipa! Znova in znova nam je prijetno z vami. Ali na delavnicah ali na plesu, skratka povsod. Ko smo izvedeli kateri ples bo, vem da je marsikdo rekel: "Tango, o ne!" Vendar ste nas prepričali. Na koncu smo vsi uživali v prelepi koreografiji. Res ste dobro pripravili program, nekaj starih korakov in nekaj novih. Zmagovalna kombinacija. Hotel Lone je zelo lep, okolica še lepša. Dejan, Luka, Petra in Maja, vsi štirje učitelji ste "fajn" in zelo dobra ekipa. Ostanite še naprej takšni.
Irena in Jože Ferlič
 
Čestitke za lep plesni dogodek, lepa koreografija in profesionalno učenje Dejana in Petre. Se veselimo aprila 2017.
Tomaž in Andreja Gašperič
 
Pozdravljeni, najprej vam moram sporočiti, kako super sva se imela z možem na plesnem vikendu v Rovinju. Ker sva iz Domžal, nama, na žalost ni omogočeno, da hodiva na vaše tečaje. 
Metka Rak
 
Plesni vikend plesne šole Salsero je vedno prečudovit dogodek. Iskrene čestitke vsej ekipi za vrhunsko organizacijo in koordinacijo, tako plesnih vaj kot družabno plesnih večerov. Luka, hvala za res izvrstno vodene plesne delavnice, podprte tudi z veliko dobre volje in humorja. Ko nas pa še Petra prijazno in z odobravanjem pohvali, so pa plesne vaje lahko samo še užitek.
Vlasta in Boris Škrinjar
 
Pozdravljeni Dejan in ekipa! Čeprav se oglašava z zamudo, ne pomeni, da plesni vikend na naju ni pustil vtisa, nasprotno, četudi je minilo že nekaj dni od našega druženja, so spomini še vedno močno prisotni in prijetni, nogice pa so se končno malo odpočile. Z Bogdanom vedno znova obujava spomine, včasih tudi na pretekle plesne vikende in ugotavljava, da je sedanji program za naju mnogo prijaznejši, saj bi tempu, kot je bil včasih s prvo delavnico že v petek in dvema še v nedeljo, po vsej verjetnosti težko sledila, sva se pač v tem času našega druženja čisto malo že postarala, ha, ha. Kot sva povedala že ob preteklem plesnem vikendu, sva zelo zadovoljna, da delamo le en ples, predvsem, ko se ukvarjamo z zahtevnejšim plesom. Super odločitev je bila skupinska ponovitev koreografije v soboto zvečer, saj je pripomogla k osvežitvi in utrditvi znanja, predvsem pa k razbijanju treme. Kaj dodati k vsemu, kot čestitke za organizacijo, izbiro lokacije in pohvalo celotni ekipi Salsera za trud, pozitivno energijo in dobro voljo. Zaradi vas se vedno znova z veseljem vračamo!
Dina in Bogdan Vožič
 
Prijatelji iz Salsera so kot zvezde - ne vidiš jih vedno, ampak veš, da so vedno s teboj. Tudi tokrat sva doživela veliko, veliko prečudovitih trenutkov, spoznala nove plesne prijatelje in uživala v novih plesnih korakih. Ekipi Salsera iskrena hvala za ves trud in požrtvovalnost. Hvala. Z velikim spoštovanjem!
Lovro Visočnik in Cvetka Kramberger
 
Kot sem dejala ob slovesu: Hvala vam vsem, ki ste se spet potrudili, da nam je bilo lepo! Plesali, uživali... Hvala vam, ekipa!
Metka Vodušek
 
Tudi tokrat smo se imeli lepo. Hvala!
Lea Vališer
 
Bravo ekipa Salsera, bilo je odlično. Čestitke za še en vrhunsko pripravljen plesni v vikend, se vidimo pomladi.
Boris Jelčič
 
Pozdravljeni, minil je že teden od našega druženja v Rovinju. Bilo je prijetno in vsa organizacija je zelo dobro potekala. Z možem sva bila zelo zadovoljna, da je tudi na plesnem vikendu bil naš učitelj Luka. Res ga pohvaliva, kar pa ne pomeni, da niste prav vsi iz vaše plesne šole pravi mojstri. Verjamem, da bo tudi naslednje druženje odlično. Torej, hvala vsem za lepo preživete in preplesane dni!
Bojana in Vlado Stožer
 
Spoštovani! Vse je bilo super!
Manja in Rajko Tement
 
Vse pohvale z najine strani vaši ekipi, ki je spet vse tako lepo speljala, koreografija je bila svetovna, ta ansambel tudi. Zelo sva uživala. Lepo bodite in se vidimo!
Verica Žerak Vuk
 
Hvala plesni šoli Salsero za prečudovit vikend, spet ste dokazali, da je v vaši družbi vedno dobro. Koreografija zelo lepa, zato jo bo vredno ponavljati oz. vaditi. Tudi Maja je lepo popestrila večer z predstavitvijo knjige, katero berem že proti koncu. Jeseni pa se zagotovo vidimo!
Lea Vališer
 
Hvala vsem plesnim učiteljem, ki ste se trudili z nami, bilo je super! Super je bilo tudi v soboto zvečer, ko so vse skupine pokazale, kaj so se naučile. Najprej je bil seveda šok, a je fantastično izpadlo, v jeseni se sigurno vidimo, hvala še enkrat vsem!
Andreja Novak
 
Pozdravljeni! Še enkrat prav lepa hvala za čudovit (ne samo plesni) vikend v družbi Plesne šole Salsero. Pravo srečo sem imel, da sem lani januarja kupil bon preko 1nadan za plesno šolo Salsero. Preprosto, enkrat se v življenju karte zložijo na lepo. Še enkrat hvala Salseru, celi ekipi za vso dobro energijo, trud, potrpljenje. Srečno in uspešno še naprej.
Dragan Radulovič
 
Najlepša hvala.  Še enkrat čestitke za sestavljeno koreografijo in celotno organizacijo. Se že veselim jesenskega vikenda. Prijeten praznični oddih in nasvidenje na vajah.
Ivica Črešnar
 
Hvala za lepe fotografije in prijetne trenutke v Rovinju.
Andreja Gašperič in Tomaž Kegl
 
Dragi naši (ne morem drugače, ko pa ste tako "fajn") Salserovci! Kot zmeraj, je bilo spet lepo, in zahvala grem vam vsem. Pa ne samo za plesne korake, ki ste nas jih naučili, temveč in predvsem za vzdušje, ki ga ustvarjate, za dobro voljo, vzpodbudne besede, za občutek, da nas resnično spremljate, nas razumete, ko smo kdaj slabe volje, če ne gre vse tako, kot si želimo in se z nami veselite uspeha, tudi tistega najmanjšega, ki nam toliko pomeni. Pa še "domov" ste nas spet pripeljali, v prijetno okolje "našega" otoka. Seveda se bova z veseljem pridružila novembra. Dneve, ki so pred nami in so namenjeni počitku, si pa kar privoščite, da bodo lepi tudi za vas.
Metka in Vili Vodušek
 
Pozdravljeni, ta vikend sva uživala v prijetnem in všečnem učenju plesa, veseli družbi in lepi naravi Crvenega otoka. Lep pozdrav iz Zasavja!
Tanja in Božo Majcen
 
Najlepša hvala za še en prelep plesni vikend. Vedno znova nas prijetno presenetite s čim novim. Predstavitev svoje knjige naše mlade plesalke in nastop vsake skupine posebej na plesnem večeru. Na tak način smo hočeš nočeš ponovili plesno koreografijo in jo še bolj utrdili. In ker sta vidva  plesala zraven in si nas tako vodil, je bil lahko nastop z manj treme in bolj sproščen. Bravo, lepa popestritev plesnega večera. Celotni ekipi želim veliko uspeha pri svojem delu še naprej.
Jelka Trantura
 
Spoštovani, Petra, Maja, Luka in Dejan, hvala vam za vaš trud, pozitivno energijo in uspešno organizacijo spomladanskega plesnega vikenda v Rovinju. Še veliko uspehov v prihodnosti.
Dragan Radulović
 
Pohvala za lepo pripravljen vikend, ki je bil kot vedno zelo zanimiv in dodatno popestren s predstavitvijo delavnic med samim plesom.
Simon in Erna Jug
 
Čudovit vikend v čudovitem hotelu in super družbi, pa še naučili smo se nekaj!
Lidija in Niko Sajko
 
Pozdravljeni! Ponovno je za nami čudovit plesni vikend z novimi koraki. Hvala za pozitivno energijo, dobro voljo in hkrati resno delo, kar zadeva učenje novih plesnih korakov. Ste res dober tim, kar se odraža na zelo uspešni plesni šoli Salsero. No, nama je tokrat šlo bolj počasi, saj sva se s slowfoxom srečala prvič. A z nekaj vaje bo šlo boljše. Hvala Maji za latino solo. Bilo je odlično, kot vedno. Hotel Lone? Nedvomno odlična lokacija za plesni vikend. Plesna dvorana, udoben hotel in polno zanimivih poti za odkrivanje narave in nabiranje kondicije. Čeprav pa "našega" otoka ne velja pozabiti. Midva bi se še vrnila tja, morda spomladi.
Petra in Bruno Jereb
 
Bilo je zelo lepo, hvala celi ekipi. Spet ste prekosili sami sebe. Spomladi se zopet zavrtimo.
Marjetka Breznik
 
Dragi Salserovci! Skupaj smo preživeli čudovit plesni vikend v lepem okolju Rovinja. Naučili smo se novih plesnih korakov, se med seboj družili in zabavali. Zato se vam še enkrat zahvaljujemo za vse, kar ste naredili za nas, da nam je bilo res lepo in prijetno. Se vidimo ponovno na naslednjem plesnem vikendu!
Metka in Metod Kovač, Breda in Danilo Ferčec, Bojana in Milan Lešnik
 
Lep hotel, slowfox nama je postal všeč in pa seveda najboljša družba, skratka v Rovinju je bilo ful fajn in že komaj čakava na april.
Marjeta in Zmago Globovnik
 
Hvala celotni ekipi Salsero, ker ste pripravili še en nepozaben plesni vikend! Tudi hotel Lone je super!
Andreja Novak
 
Dragi Dejan, hvala za čudovit plesni vikend. Kot zmeraj! Toda, s tem plesnim vikendom ste zaznamovali nov plesni standard družabnih plesov, ki bo obvezujoč tudi za vašo konkurenco! Figure ste poimenovali s pravimi imeni in to so plesalci tudi posneli! Moje čestitke!
Danica Hojs
 
Pozdravljeni, najlepša hvala za čudovit vikend v Rovinju - bilo je super, veliko nad pričakovanji in resnično same pohvale! Z veseljem se vam bova pridružila še kdaj. Še posebej nama je bil všeč vaš profesionalen odnos, razlaga in prikaz in pa večer z živo glasbo, ki naredi res pravo vzdušje.
Lea Pfajfar
 
Res strokovno in brez napak pripravljeno srečanje vredno vsake ponovitve.
Erna in Simon Jug
 
Zelo navdušena sva prišla domov, ker sva se naučila še nekaj več o slowfoxu, čeprav ob novici, da se bomo učili ravno ta ples, nisva bila najbolj vesela. Posebna zahvala gre vam gospod Dejan, saj ste naju s strpnostjo in veliko vaje celo navdušili, da bova ta ples rada plesala in bila bolj samozavestna. Najina odločitev je takoj padla, da se bova še večkrat odločila za plesni vikend v Rovinju. Tudi vse ostalo je bilo OK. Še enkrat hvala vsem skupaj.
Nada in Tone Celcer
 
Pozdravljeni, z možem sva preživela prekrasen plesni vikend v Rovinju, za kar gre zagotovo vsa pohvala vam, organizatorjem. Tudi hotelske storitve so bile odlične. Mož si bo zagotovo zapomnil 7. november 2015 po plavanju v morju, ki je imelo po njegovi oceni brrrrr temperaturo. Torej, pohvala vsem vam, ki ste bili kakorkoli vpleteni v organizacijo, in nasvidenje na pomladnem srečanju v Rovinju! Prijazen pozdrav iz Trčove,
Bojana in Vlado Stožer
 
Pozdravljen! Imeli smo lep vikend in zahvaljujeva se Dejanu za strokovno vodenje, metodično dobro učenje in predvsem za potrpljenje, prizadevnost in individualni pristop pri učenju tega zahtevnega plesa. Se vidimo še kdaj!
Taja in Brane Balog
 
Pozdravljeni! Najprej bi vas rada pohvalila, ker ste super ekipa. Organizacija in lokacija enkratna! Preživela sva lep vikend z vami. 
Majda Komel
 
Zdravo! Mi smo se imeli na plesnem vikendu odlično. Bili smo prvič in smo uživali v vsaki minuti. Hotel je bil enkratna izbira. Moj nečak je rekel, da je kot v filmu. Tudi vreme je bilo kot naročeno. Plesna slika slowfoxa je zelo lepa, a dokaj zahtevna. Meni se je zdelo, da jo v glavi obvladam, ko pa je bilo treba zaplesati, pa me noge niso hotele zmeraj ubogati. Na vsak način še pridemo na kak plesni vikend.
Maja Gabor
 
Zdravo Dejan! Kje začeti, ko je tako veliko čudovitih vtisov in presežnikov za minuli plesni vikend? Kot prvo bom začela z izbiro hotela, ki se mi zdi odlična, saj je po mojem mnenju Lone eden lepših hotelov v Istri, s prekrasno plesno dvorano in wellness centrom. V tem hotelu sva z Bogdanom pred dvema letoma preživela že en plesni vikend, vendar je bila tokrat plesna dvorana bolje pripravljena, tudi hrana je bila sedaj okusnejša, osebje pa brez izjeme, zelo prijazno. Sedaj pa o izboru plesa. Glede na to, da sva ob prijavi napisala slowfox, ni potrebno posebej poudarjati, da sva bila več kot zadovoljna, še posebej, ker se v naši plesni šoli tega plesa ne učimo, najina velika želja pa je, zaplesati ga ob kakšni plesni priložnosti. Slowfox sva se imela priložnost učiti le na plesnih vikendih, tokrat je bilo to četrtič, in z nekaj vaje doma upava, da bova končno "shodila". Odločitev, da se učimo samo en ples, se mi zdi še posebej modra, predvsem, ker je slowfox tako zelo težek ples. Dejan, na koncu vse pohvale tebi in tvoji ekipi. Da ste odlični najbolj potrjuje množična udeležba na vaših plesnih vikendih. Dejan, ti si v prvi vrsti izvrsten plesni učitelj, potrpežljiv, pozitiven, zabaven in zelo strokoven, Petra pa prikupna in skromna, z redkimi dopolnitvami k tvoji razlagi, ki so vedno na pravem mestu. Pisala sem v svojem imenu, vendar se Bogdan pridružuje mojemu mnenju. Z veseljem se bova udeležila še kakšnega vašega plesnega vikenda. Lep pozdrav tebi in tvoji plesni ekipi!
Dina in Bogdan Vožič
 
Hvala za čudovit plesni vikend. Trud in vaša skrb za nas plesalce bo ostal dolgo v naših srcih in možganih. Vaše delo je ocenjeno z desetko! Hvala in hvala vsem za nepozabne  trenutke.
Lojzka Petrovič in Zvone Potočnik
 
Spoštovani! Tudi midva z Marjanom se zahvaljujeva za čudovit plesni vikend, za vrhunsko organizacijo celotnega aranžmaja in vodenje delavnic. Vsem plesnim učiteljem iskrena hvala za trud, pozitivno plesno energijo. Bilo nam je v užitek in veselje. Še tako naprej!
Nasta Korbun in Marjan Drozg
 
Dejan, Petra, Luka, Maja! Odlični ste bili. Vse je "klapalo", kot običajno, pri čemer bi še posebej pohvalil izbiro lokacije ter hotela. Oboje je res vrhunsko in daje človeku obilo možnosti - poleg plesa - kar tudi ni zanemarljivo tek po potkah ob obali je fantastičen in res navdihujoč. Vreme je celotno zadevo le še kronalo. Hotel s 5 zvezdicami je res dober in vreden svoje cene
Primož Tručl
 
Draga Salsero ekipa! Tudi vam prisrčna hvala za še en prelep konec tedna - ne samo vreme, temveč predvsem druženje je bilo spet enkrat popolno. Sicer pa je bilo res "luštno", vi pa, tako, kot zmeraj, perfektni. Še enkrat hvala in, ja, seveda na snidenje v aprilu. Želim vam vsem prijeten dan!
Metka Vodušek
 
Dejan, Luka, Petra in Maja! Vsem skupaj hvala za še en čudovit plesni vikend. Že dolgo si je naša družba želela slowfox. Zdaj smo ga dočakali; bil je zahteven, vendar odličen. Styling za plesalke je bil ravno tako sproščujoč, koreografija ne predolga in ne prezahtevna, da sem lahko zraven tudi uživala. Dobro, da bomo 1 krat tu, 1 krat tam, saj ima vsak nekaj prednosti pred drugim. Veselim se že ur plesnega tečaja, da ponoviva naučene plesne elemente.
Jelka Trantura
 
Kot vedno, je bilo tudi tokrat lepo v vaši družbi. Naučili smo se krasne nove slike  slowfoxa... nežnejši del še na stylingu luštno koreografijo salse... Vložili ste veliko truda  in mislim, da vam rekorden obisk jesenskega vikenda pove vse o vašem delu in o vaši oz. NAŠI plesni šoli. Uživala sva, nova lokacija paše, da se razbije monotonost... še prekrasno vreme ste naročili. Bili ste, kot vedno, za naju najboljši. Hvala Dejanu, Petri, Maji in seveda našemu Luki.
Lea Vališer
 
Spoštovani! Ne vem, kako vam vedno uspe v nulo? Res najlepša hvala vaši čudoviti ekipi, ki nas zna motivirati in razveseliti z vsemi dejavnostmi. Zelo sva vesela, da sva del te velike Salserove družine. Najlepša hvala in vsem skupaj lep pozdrav!
Cvetka Kramberger in Lovro Visočnik 
 
Spoštovana gospod Dejan in gospod Luka! Iskreno se Vama zahvaljujeva za prekrasen plesni vikend v Rovinju in sprejem v tako čudovitem okolju. Ponovno sta dokazala, da je bila organizacija na vrhuncu in da vama ne zmanjka energije. Iskreno in iz srca vama želiva uspešno pot naprej in dosti osebne sreče. Prisrčen pozdrav!
Mila in Milan Kukol
 
Spoštovana ekipa plesne šole Salsero, najlepše se vama zahvaljujeva za čudovit jesenski plesni vikend. Lahko rečeva samo vrhunski plesni vikend v vrhunskem hotelu. Tako kot vedno je bilo vse odlično organizirano. Plesne delavnice so bile zelo dobro pripravljene, plesni učitelji pa zelo strokovni, potrpežljivi in prijazni. Všeč nama je, da se obravnava samo en ples, saj po najinem mnenju drži načelo "manj je več". Celotna ocena za vse, vključno z glasbo na plesnih večerih je "odlično +". Kar se tiče hotela, je bila vaša odločitev več kot odlična, saj lahko govoriva samo o presežkih. Kadarkoli bo mogoče, se bova z veseljem udeležila vaših plesnih vikendov in srečanja z najinimi prijatelji in drugimi prijaznimi plesalci. Še enkrat hvala in lep pozdrav!
Mira Hinič in Joško Kepic
 
Pozdravljeni! Malce pozno, vendar iz srca, bi želela s Tomažem pohvaliti Majo, ki je izjemno srčno in strokovno vodila delavnico v Rovinju. Obenem pohvale Luku, ki vedno najde prave besede za spodbudo in sprostitev. Bilo je zelo lepo.
Andreja Gašperič in Tomaž Kegl
 
Dejan! Ponovno vam moram povedati, da ste bili odlični. Vsako pomlad in jesen komaj čakam na plesni vikend. Imam jih že kar nekaj za sabo. Izbira plesa je bila odlična, saj smo se lahko poleg zahtevnih elementov bachate tudi velikokrat nasmejali, kar mi je bilo v  pravo sprostitev. Vsega je bilo ravno prav. Učenja, plesa, razvedrila. Z Majo sta bila odličen par, ki se je lepo dopolnjeval. Maja je znala strokovno razložiti in perfektno demonstrirati vse detajle elementov tega zanimivega plesa. Bravo, Maja. Uživala sem tudi v našem stylingu plesalk. Na plesnih vajah, Dejan, pa zdaj večkrat bachato, da bomo lahko vse ponovili. Saj veš, da doma  ne gre tako, kot pri tebi na vajah. In kdor ne vadi, pozabi. Lepa hvala za čudoviti plesni vikend. Pa veliko uspeha še naprej.
Jelka in Darko Trantura
 
Pozdravljeni, prvič sva bila z vami na plesnem vikendu, saj sva še začetnika v vaši plesni šoli. Vesela sva, da sva se tako odločila (veliko dobrega sva slišala od Tementovih), pa tudi Luka je zelo pozitivno vplival na najino odločitev. Druženje je bilo čudovito, ste edinstveni in prav vsi se trudite in v ospredje postavljate zadovoljstvo plesalcev. Zelo sva vesela, da sva doživela toliko novega, nepozabnega in seveda vam želiva povedati, da ste dobri, enkratni, torej edinstveni! Luka je že na tečaju pokazal, da je prava osebnost, hkrati pa sva ugotovila, da vam je prav vsem na prvem mestu zadovoljstvo vaših plesalcev. Uživati v plesu je nekaj najlepšega in hvala, da to lahko z vami doživiva v popolnosti. Hvala za lepo doživetje, prijazen pozdravček iz Trčove!
Bojana in Vlado Stožer
 
Hvala, Dejan. Zopet ste prekosili sami sebe. Bilo je odlično, z veliko humorja in dobre volje. Komaj čakava jesenski plesni vikend. Hotel Lone sva si šla že pogledat.
Marjetka Breznik
 
Kaj reči? Spet en prekrasen plesni vikend, poln smeha, zadovoljstva in plesnih užitkov. Hvala Salserovci, sedaj pa se malo spočijte in vzemite časa tudi zase.
Metka Vodušek
 
Ni kaj, celotni ekipi hvala za izredno profesionalen pristop, vzdušje in prelepe koreografije.
Boris Jelčič
 
Prijetno,sproščeno vzdušje na plesnih večerih,prav tako na plesnih delavnicah bachate. Vikend z vami je bil kratek,dobro organiziran in predvsem zelo prijeten. Upam,da se pridruživa tudi v novembru. Hvala vam!
Kranjčević Stipe in Ivica
 
Lepo je bilo, vendar je vsega lepega hitro konec. Se že veselimo novih plesnih dogodivščin. Hvala vsem za uspešno izvedene učne ure. Že vadimo, da ne pozabimo! Zagotovo se srečamo na naslednjem plesnem vikendu, če nam bo zdravje dopuščalo.
Anita Skrbiš
 
Hvala za prelep konec tedna. Vsega je bilo dovolj, počitka, veselja, zadovoljstva, pa tudi takih nežnih občutkov, ki so me objeli, ko sem zagledala fotografijo Petre z Evelin, prekrasno, toliko ljubezni.
Metka Vodušek
 
Zahvala organizatorjem, bilo je čudovito, res ste poskrbeli za vse.
Andreja Novak
 
To je bil prekrasen in nepozaben vikend! Dejan in Luka, z Mirotom se zahvaljujeva za izredno dobro voden program, organizacijo in vloženo energijo pri učenju plesne koreografije.
Darja in Miro Bauman
 
Hvala za lep jesenski plesni vikend, prijetno in delovno vzdušje ob odlični organizaciji, pa še sonček je pomagal Sončku in Salseru.
Tanja in Mladen

Spoštovani! Kar se tiče mnenja o plesnem vikendu v Rovinju lahko povem samo na kratko. Bilo je boljše kot sva pričakovala. Z veseljem se bova udeležila naslednjega srečanja.
Erna in Simon Jug

Spoštovani, tudi midva se zahvaljujeva za lepo doživetje in nove plesne korake. Bilo je zelo poučno.
Helena Kovač

Lepo pozdravljeni vsi Salserovci! Oba z možem Vojkom se strinjava, da so vaši plesni vikendi, ki potekajo 2x letno, preprosto enkratni! Midva sva bila letos spomladi že drugič in naj napišem, da je bilo še lepše kot prvič. Organizacija je tekoča, vsi iz Salsera ste naravno prijazni, hotel je lep in hrana še boljša, narava pa,.... itak preprosto najlepša! Vsem vam želiva veliko uspešnih plesnih dogodkov!
Vojko in Slavica Kokoravec

Bilo je spet nepozabno! Hvala!
Verica Žerak Vuk

Lep pozdravček iz Trbovelj in Male Ligojne! Res je bilo zelo lepo, čeprav nam je vreme malo ponagajalo, pa kaj zato, saj nas v dvorani pod streho ni motilo. Lepo izpeljan program. Malo po malo dodajava slike in izpopolnjujeva znanje. Nikoli ga ni preveč. Kot, bi rekel vneta, privrženca vašega načina podajanja znanja, ki nama zelo ustreza vam izrekava vso pohvalo pri organizaciji. S spoštovanjem in lep pozdrav. Hrabro naprej v nove zmage!
Dušan Lavrinšek

Bilo je lepo in uživali smo. Bravo ekipa!
Rosana in Roman Veber

Prijetno, prijetno, prijetno,... Hvala!
Metka Vodušek

Prijetno, prijetno, prijetno,... Hvala! Prekratko! Pa ne koreografija, ki je bila super za vročo salso.
Joško Kepic

Res je bilo odlično... vse... hvala vam za ves vaš trud!
Andreja Novak

Bilo je nepozabno. Hvala še enkrat!
Marjetka Breznik

Zahvaljujem se vam za vaš trud in kvaliteto podajanje plesnih korakov na plesnem vikendu v Rovinju (april 2014). Ste najboljši plesni učitelji!
Matjaž Rupnik

Pozdravljeni, najlepše se vam zahvaljujem za ustrežljivost in prijaznost. Zelo sem bila vesela, ker ste nam na mojo željo dali skupaj sobe. V Rovinju smo preživeli prekrasen vikend, veliko pa tudi po zaslugi Plesne šole Salsero. Prisrčen pozdrav!
Alenka Črnič

Pozdravljen! Za naju nekaj novega, saj sva bila prvič na plesnem vikendu. Preživeti vikend z vami v vaši družbi in z vašo izjemno pozitivno energijo, z neizmerno potrpežljivostjo posebej za začetnike je naravnost božansko. Če bo časovno izvedljivo se z veseljem pridruživa tudi v oktobru. Hvala vam, za trenutke polne lepih dogodkov.
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Midva z Andrejo sva bila v vseh pogledih zadovoljna. Je tudi v planu za 2015.
Tomaž Kegl
 
Pozdravljeni! Ni kaj reči slabega, čudovit vikend in zelo dobra organizacija. Velika pridobitev je bil ples v avli hotela, sicer bi dvorana bila premajhna. Bravo. Res lepo, čudovite koreografije, ki jih bomo lahko uporabili, seveda, ko jih bomo dobro zvadili. Lepa popotnica za domov, da smo si lahko plese posneli in jih bomo vadili doma. Res čudovito, če bi imeli še malo sončka, bi se imeli že preveč lepo.
Dušan Lavrinšek in Jelka Prelovšek
 
Spoštovani Dejan! Vedno znova sva navdušena nad vašimi plesnimi vikendi. Odlična organizacija, kjer ni nič prepuščeno naključju, izredno kakovostne plesne ure, zelo prijetni plesni večeri, obilo dobre volje in sproščeno vzdušje v prelepem okolju. Zelo nama je všeč vaš koncept plesnega vikenda z veliko ponavljanja in utrjevanja, saj nam omogoča, da dejansko osvojimo nove kombinacije in izboljšamo tehniko. Še enkrat bi se rada prisrčno zahvalila vsem učiteljem, ki so nas tako strokovno, prijazno in potrpežljivo popeljali v svet sambe. Hvala tudi hotelu Istra, ki nam vedno nudi odlične storitve. Vaših plesnih vikendov se bova vedno z veseljem udeležila, če bova le lahko. Lep pozdrav vsem in nasvidenje!
Mira Hinič in Joško Kepic

Pozdravljeni, hvala, res je bil lep vikend. Najin predlog za naprej: bilo bi dobro, če bi imeli po plesni delavnici na razpolago kakšen prostor (z glasbo ustreznega ritma ali pa tudi brez nje), kjer bi lahko še malo vadili. Soba je premajhna, ko plešemo po hodnikih, pa je včasih prav hecno… Lep pozdrav!
Vida in Branko Mayr

Dragi učitelji! Hvala za vaš trud in dobro voljo. Lep pozdrav!
Manja in Rajko Tement

Čestitke in pohvala celotni ekipi za prekrasen in čudovito izpeljan plesni vikend v Rovinju. Imeli smo se zelo, zelo, lepo in "fajn".
Sandra Šauperl

Pozdravljeni! Zahvaljujem se vam za prelep plesni vikend v Rovinju, kjer smo zopet osvojili nekaj lepih plesnih korakov. Uživali smo v prelepem ambientu in v družbi naših plesnih prijateljev in seveda tudi vas, učiteljev. Dobri ste, ni kaj. Vedno znova dokazujete, da znate poskrbeti za naše dobro počutje in razpoloženje. Všeč mi je bila tudi delavnica s Petro, latino styling, pa čeprav nisem ujela vsakega koraka z njo. Kot da je to sploh pomembno. Prepričana sem, da je bilo všeč tudi večini ostalih plesalk. Ostanite še naprej tako pozitivni in prijetni in mi bomo ostali z vami.
Irena in Jože Ferlič

Spoštovani! Z možem Tonetom sva navdušena nad plesnim vikendom, uživala sva in se nekaj tudi naučila. Krasno je bilo in če bo možno, bi želela ponoviti. Mnenje o predavanju: Čestitava! Nadvse aktualna in koristna tema, ki je pravzaprav nikoli dokončana zgodba! Vsem v ekipi (tudi Sergeju, ki se je z nami mučil v Podčetrtku) še enkrat en velik hvala in lep pozdrav iz Rogatca!
Irena in Anton Roškar 

Pozdravljeni! Hvala za vse lepe trenutke v Rovinju, za nove plesne korake in pozitivno energijo, ki ste jo sejali med nas. Plesnega vikenda sva se udeležila prvič in res je, kar sva slišala do zdaj: lepo, nepozabno, ustvarjalno, družabno. Organizacija se nama je zdela odlična, za naju kot prvič je bilo vse razumljivo. Bila sva zelo navdušena in že razmišljava o oktobru.
Petra in Bruno Jereb

Dejan, moram povedati, da sva z Julijo v Rovinju res uživala in sva več kot zadovoljna. Res hvala za ves trud! Tudi nad uvodnim predavanjem sva bila navdušena, saj sva ga zapustila polna dobre volje in pozitivne energije. Če mene vprašaš bi s tem nadaljevali tudi v prihodnje. Tudi Tomaž in Sandra sta bila navdušena, kot tudi ostali v naši skupini. Skratka, še enkrat vse pohvale! Andrej Flogie
Pozdravljen Dejan! Preživeli smo zares lep vikend. Doživeli smo "odklop", kar nam v teh časih zares redko uspe. Program je bil odličen, organizacija seveda tudi, dobra plesna družba pa je bila tako zagotovljena.
Hvala za to priložnost in seveda se bomo z veseljem razmigali in zaplesali spet kdaj drugič. Hvala!
Jana Krajnc in ponedeljkova ekipa "taglasnih"

Pozdravljeni! Najprej hvala za organizacijo. V celoti gledano je bilo vse v redu, koreografija je bila zanimiva in delavnice so bile v redu. Še enkrat hvala za prijeten vikend in vse dobro želim.
Laura Fink

Na plesnem vikendu v Rovinju je bilo super! Krasni ste!
Manja in Rajko Tement

Celotni ekipi plesne šole Salsero se zahvaljujeva za prijeten in plesnih utrinkov poln jesenski plesni vikend v Rovinju. Luka, tebi pa posebna hvala za trud, potrpljenje in izredno pozitivno energijo pri usmerjanju najinih plesnih korakov, še posebej tedaj, ko le ti v začetku nočejo drseti v pravi plesni smeri. Gremo plesno naprej!
Jana in Bojan Fabčič

Jesenskega plesnega vikenda v Rovinju sva se udeležila prvič. Prejela sem ga kot darilo za moj osebni praznik in bilo je nekaj lepega kar bom še dolgo nosila v srcu. Priprava, organizacija in vse kar sodi zraven je bilo enkratno organizirano. Hvala, hvala,...!
D aleč od doma
E nkratno je bilo,
J e hitro minilo
A mpak se bo ponovilo.
N ovega srečanja se že veseliva,
U ric plesnih še dobiva. 
Lidija in Zvonko Inkret

Dragi Dejan in vsa ekipa! Iskrena hvala za nepozaben plesni vikend, ki sva ga preživela z vami. Zopet ste se potrudili maksimalno, kar zmorejo res ljudje, ki delajo s srcem. Upam, da bo lokacija Crveni otok ostala, saj imava tam občutek, kot da se umakneva iz ponorelega sveta. Super je tudi bilo, da nas ni bilo preveč v skupinah. Sam program plesa in učenja tehnike je bil izvrsten. Komaj čakava spomladanski plesni vikend. Ostanite še naprej tako super!
Marjetka in Tone Breznik

Pozdravljeni! Hvala za nepozabne užitke. Vse je bilo super, še posebej učitelji in prav posebej naš Luka, ki ima toliko potrpljenja z nami "starci". Mogoče bi drugič spet vključili kakšno predavanje, sama sem delno učitelj, pa vseeno rada poslušam druge, zlasti o kakšnih življenjskih temah npr. zdravi prehrani. Hvala in lep pozdrav!
Manja in Rajko Tement

Hvala za čudoviti plesni vikend v Rovinju. Udeležila sva se ga drugič in obakrat ste presegli najina pričakovanja. Izbrana lokacija je popolna, vaše mentorstvo pa navdihujoče. Prvič sva začutila, da skozi naju zares teče energija angleškega valčka (prej sva si celo domišljala, da lahko živiva brez »tehničnega vidika standardnih plesov«). Nisva mogla verjeti, da so bile fotografije že danes zjutraj na spletu in zahvala poslana že ponoči. Kdaj pa počivate? Še enkrat hvala za dobro organizacijo, znanje, nasvete in odlično razpoloženje. Pozdrav vsem!
Lorna in Črtomir Jarh

Pozdravljeni! Ne pokvarite se vsaj še naslednjih 25 let.
Petra in Boris Platovšek

Spoštovani! Aprila sva dobila možnost, da se udeleživa plesnega vikenda v Rovinju, za kar se vam najlepše zahvaljujeva, saj nisva člana vaše plesne šole (prihajava iz povsem drugega konca Slovenije - Bele krajine). Plesni vikend je v celoti izpolnil in tudi presegel najina pričakovanja, zato se že veseliva jesenskega srečanja!
Marija in Drago Šterk

Če bi nama nekdo ob novem letu zaželel, da bova v aprilu preživela plesni vikend v Rovinju bi se mu smejala. Danes se pa smejeva, ker sva to resnično doživela. Udeleženca, prava začetnika, Dejanovega prvega razreda, sva bila resnično zadovoljna, s prečudovito lokacijo, organizacijo in izvedbo. Čas je hitro minil, komaj smo se srečali, že smo se poslavljali. Spoznala sva nove prijatelje, ogledala si mesto Rovinj, obiskala vse plesne delavnice in poslušala predavanje Ti in jaz na plesišču življenja. Plesni učitelji Dejan, Luka in Petra ste nas naučili veliko novih plesnih korakov, obratov in še... Všeč nama je bilo, ker so novi plesni koraki bili predstavljeni v paru. Hvala Petra in Luka za vsa nova znanja. Zahvaljujeva se plesni šoli Salsero, Dejanu, Petri in Luki za prečudovit plesni vikend. Se še vidimo!
"Prišla sva na otok,         
kjer bilo je:
veliko plesočih,
veselih parov.
Plesni učitelji
čakali so nas -
odprtih src in rok."
A ni to nekaj enkratnega...
Marjana in Milan Žnuderl

Pozdravljeni! Hvala za izjemno zanimivo druženje, lepo sva se imela, spoznala, da morava še veliko vaditi, morda nabrati malo več kondicije, da ne bodo bolele mišice in da je treba poiskati v sebi "mojstra, ki dela vajo". Hvala tudi za slikice, ki vzbujajo nostalgijo. Vse, tudi predavanje o plešočem življenju, je bilo dobro. To kar je povezano z vašim delom je za "sedi 5". Naslednjič bomo pričarali še malo sončka pa bo sploh za 5+.
Alenka in Rajko Miklavc

Zdravo! Letošnji plesni vikend nama je bil zelo všeč, tako da sonca nisva niti malo pogrešala. Novi koncept se je izkazal za bistveno boljšega od starega. Brez razširitve plesnega podija izven same dvorane pa ples sploh ne bi bil mogoč, zato je bila to dobra poteza. Ponovne čestitke za odlično organizacijo, trud in plesno energijo!
Dolores in Primož Tručl

Dejan, Luka in vsa ostala ekipa! Plesni vikend je mimo, vtisi so zbrani. Verjetno ste se zgrozili ob končnem številu prijavljenih parov kar je zagotovo potrditev za vaše delo in kak sivi las več zaradi organizacije. A ste speljali, na nivoju, profesionalno, pa vendar dovolj toplo in domače. Ravno prav, da je bilo prisrčno, poučno, predvsem pa zabavno in doživeto. Delavnice, obogatene s pravo dozo vsebine, ki morda zaradi časovne omejenosti na plesnih vajah izostane v takšni obliki, predavanje, ki v človeku išče odgovore na skrita vprašanja, smeh, dobra volja in predvsem potrpežljivost učiteljev... in seveda plesna večera, začinjena s potnimi dlanmi in obrati tudi v avli hotela. Lepo in posebno. Kaj dodati? Uživala sva, prav vsak trenutek. Zahvala gre vsekakor celotni ekipi, kakor tudi vsem prijetnim osebam, ki nas veselje do plesa za nekaj ur združi v veliko, zanimivo skupino. Torej, hvala prav vsem v pričakovanju nove plesne zgodbe!
Katja Šajnovič in Peter Črešnar

Tudi tokrat sva zelo uživala na odlično organiziranim plesnim vikendu. Hvala!
Lidija in Nikolaj Sajko

Pozdravljen Dejan! Hvala za lepe skupne plesne trenutke v Rovinju. Čestitke k organizaciji!
Dragica in Jože Marinič

Tole je bilo pa lepo presenečenje. Imeli smo se čudovito, tako da hvala vsem vam, ki ste se trudili za nas in hvala za fotografije. Upam, da se bomo še naprej družili.
Sonja Šintler in Boris Štefanič

Spoštovani! Plesni vikend v Rovinju sva doživela prvič. Zanj se bova zagotovo še odločila, saj omogoča: aktivni počitek, sprostitev in zabavo. Organizatorju, Plesni šoli Salsero, čestitava. Prijazen pozdrav!
Vida in Andrej Koren

Bilo je lepo! Pohvalno za vse učitelje, tudi za predavanje, organizacijo. Odlično 5+! Uživajte v svojem delovnem uspehu. Lep pozdrav!
Mari Čerič
 
Spoštovani plesni mojstri! Bilo je čudovito! Trudite se še naprej in ne zapadite v samozadovoljstvo. Za jesenski plesni vikend lahko najino prijavo s Petro že zapišete! Če ne bo kaj nepredvidenega greva zagotovo! Lep pozdrav!
Boris Platovšek

Zdravo Dejan! Ko sva se vračala domov iz Rovinja in razmišljala o tem, kako bi opisala letošnji plesni vikend, nama je poleg vseh mogočih besednih zvez prišel na misel tvoj stavek, ki nam ga vedno izrečeš ob dobro opravljeni vaji. Danes ga midva vračava vam in vam sporočava: "Bili ste svetovni!"
Tatjana in Zoran Mušič

Dragi Dejan! Vse čestitke vam in vaši ekipi, za krasno izpeljan plesni vikend. Večina iz ponedeljkove pozno večerne skupine smo bili prvič in zagotovo ne zadnjič. Najbrž je bil to vikend rekordov v več pogledih. Čeprav res ni bilo sonca, ga nismo niti najmanj pogrešali, saj ste poskrbeli, da se nam je ves čas kaj zanimivega dogajalo. Skratka, midva sva bila zares navdušena. Hvala tudi za to izkušnjo. Naj vam ne zmanjka idej in energije še vnaprej, da se bomo lahko mi "učenci" še kdaj tako zabavali in naužili plesa, smeha in dobre družbe. Vse lepo!
Jana in Andrej Krajnc

Dejan pozdravljen! Najlepša hvala za izvrsten plesni vikend. Bila je pravšnja mera prostega časa, plesa in druženja. Uživali smo vsak na svoj način - res hvala. Lep pozdrav!
Andrej Flogie

Dragi Dejan in ekipa! Zahvaljujeva se za še en prijeten in uspešen plesni vikend, ki je kot vedno potekal v prisrčnem vzdušju in brezhibni organizaciji. Letošnji koncept nama je zelo všeč in lahko rečeva, da je za naju to najboljši plesni vikend vaše plesne šole doslej! Vesela sva, da sva sodelovala v rekordnem plesnem vikendu po številu udeležencev. Seveda se bova z veseljem še naprej udeleževala vaših plesnih vikendov, saj je vedno čudovito srečati plesne prijatelje iz vse Slovenije in nadgraditi plesno znanje z odličnimi plesnimi učitelji. Vzdušje v hotelu je bilo tudi ob večernih plesih enkratno. Upava, da bo ponovljivo. Seveda gre pohvala tudi celotnemu osebju hotela Istra, ki se je maksimalno potrudilo za naše dobro počutje in znova potrdilo nič več in nič manj kot to, da smo vedno dobrodošli. Lep plesni pozdrav vsem organizatorjem in učiteljem.
Mira Hinič in Joško Kepic
 
Zopet čudovit plesni vikend! Hvala Luka in Petra, za prijetno učenje novih plesnih korakov, za dobro voljo in nasmeh na obrazu. Pohvala organizatorju in vsem sodelavcem. Crveni otok je še vedno idealna lokacija. Za vse je bilo odlično poskrbljeno. Se že veseliva oktobrskega plesnega vikenda. Pa lepe praznike vsem! 
Karmen in Boris Jelčič

Spoštovani gospod Dejan s sodelavci! Iskrena hvala za prelep plesni vikend, ki je bil kot vedno, odlično organiziran. Koreografija nama je bila všeč in jo bova tako pri tangu kot sambi, tudi plesala. Ambient je bil v vseh pogledih čudovit, od plesnih delavnic do druženja, pa tudi vreme nam je bilo naklonjeno. Prav tako je vse pohvale vreden glasbeni duo, je namreč eden redkih, ki zna igrati pravo plesno glasbo. Še enkrat hvala, uspešno nadaljnje delo vam želiva in lep pozdrav iz Ruš!
Marija in Cvetko Šoba
 
Zahvaljujem se vam za lep plesni vikend! Lokacija je na nivoju in tudi sama organizacija je bila zelo dobra. Želim vam obilo uspeha pri nadaljnem delu in pri organizaciji naslednjih plesnih vikendov. Lep pozdrav!
Bojan Lah

Dragi Dejan in sodelavci! S plesnim vikendom sva bila zadovoljna, dobro je bil organiziran, učili ste nas odlično in še lepo vreme smo imeli. Čestitke in hvala!
Andreja in Borut Golob

Pozdravljen Dejan in ekipa Salsera! Vseh vtisov z vsakič nepozabnega plesnega vikenda seveda še nisva utegnila podoživeti. Kot vedno nama je bilo všeč, tudi nov pristop v programu, z manjšim poudarkom na novih korakih in večjim na tehniki, nama odgovarja. Tudi sama poskušava slediti takšnemu pogledu na ples, ker verjameva, da je precej več kot samo naučeno korakanje. Zahvaljujeva se celotni ekipi za odlično organizacijo, izvedbo in nenehno prisotno skrb za naše čim odličnejše počutje. Veva, da se kaj takega ne dogaja kar samo od sebe. Veseliva se že naslednjih plesov v Mondu in seveda jesenskega plesnega vikenda.Lep pozdrav!
Boris Vuk in Verica Žerak

Vsem skupaj, ki ste se z nami trudili čez prečudovit plesni vikend, en lep pozdrav. Celotna ekipa si za organizacijo zasluži res en velik hvala! Bilo je krasno. Z možem sva bila prvič in sva bila zelo prijetno presenečena. Najprej sva oklevala ali morda za naju še ni prehitro, da se udeleživa plesnega vikenda. Mislila sva, da moreva znati več, kar se plese tiče. Danes nama ni žal in jeseni se bova plesnega vikenda zagotovo udeležila. Tako sva se navdušila nad novimi plesnimi slikami, da že dva dni samo trenirava. Bilo je hkrati poučno in zelo sproščeno ali z drugimi besedami, hotel Istra je pokal po šivih od pozitivne energije, katero smo prinesli zraven plesalci in vsekakor organizatorji oziroma plesni učitelji. Luka in Petra še enkrat hvala za potrpežljivost in prečudovito vzdušje ter vzpodbudo, katero sta nam dajala na delavnicah. Do jeseni lep pozdrav!
Lea in Franjo Vališer

Dragi Dejan, Petra, Luka in Karmen! Z velikim navdušenjem, saj nas še kar prevevajo čarobno lepi občutki doživetij na spomladanskem plesnem vikendu Rovinju, vam želimo sporočiti, da ste v popolnosti prikazali vaše poslanstvo. Odlična organizacija in izvedba vseh dogodkov uspeva tudi zaradi vaše neverjetne energije in pozitivne naravnanosti k ljudem, nam udeležencem. Iskrene čestitke, ob tem pa prisrčna hvala, da smo lahko bili del te zgodbe. Veselimo se vsakega srečanja z vami!
Jerica Korošak, Radivoj Zavec, Maja in Alen Velcer

Pozdravljeni! Hvala za prijeten in poučen plesni vikend. Objavljene slike na vaši spletni strani so super!
Nikolaj Sajko

Najprej hvala za tako hitro objavljene fotografije na spletni strani, za zahvalo in hkrati povabilo za jesenski plesni vikend. Meni je bilo zelo všeč, čeprav sem bila prvič, pa je še vse bolj novo. Res je bilo lepo, organizacija, hotel, okolje in predvsem pozitivni ljudje. Upam, da se vidimo jeseni do takrat pa veliko plesnih užitkov.
Mojca Rozman

Dragi Dejan, plesni vikend je bil čudovit, ravno prav zahteven in začinjen z novostmi. Vsak plesni vikend je boljši. Ko pa bo še enkrat pasodoble, pa bo vrhunec užitka. Čestitke celotnemu plesnemu timu!
Barbara in Milan Tetičkovič

Dragi Dejan! Hvala za čudoviti plesni vikend!
Danica Hojs

Zahvaljujem se Plesni šoli Salsero, še posebej pa našemu učitelju Luki Romihu za čudovite dneve plesnega vikenda v Rovinju. S plesom smo si nabrali novih moči, navezali nove stike, skratka druženje je bilo spet prijetno. Crveni otok ima že od nekdaj svoj čar, mir in urejenost okolja. Violeta in Zvone Zemljič
Dejan pozdravljen! Še enkrat bi pohvalila Vas in celotno ekipo plesne šole Salsero, ki nam na sproščen in hkrati profesionalen način omogoča preživeti lepe trenutke v prijetni družbi in ambientu, da si naberemo pozitivne energije in se lažje podamo novim izzivom naproti.
Mojca in Samo Ulaga

Prav lepa hvala vam in vaši celotni ekipi za organizacijo nepozabnega plesnega vikenda. Zadovoljna sva bila z izbiro plesov in lepo koreografijo, katero bova z veseljem uporabljala. V pričakovanju novih plesnih korakov na naslednjem plesnem vikendu vas lepo pozdravljava!
Darja in Branko Žebovec

Spoštovani gospod Dejan! Že drugič sva se udeležila plesnega vikenda in obakrat nama je bilo lepo. Zelo sva zadovoljna z izbiro lokacije, nastanitvijo in organizacijo plesnih vaj. Vsem plesnim učiteljem se iskreno zahvaljujeva za nove plesne korake, kateri so nama bili všeč. Meniva, da niso bili pretežki, le eni moramo novo znanje malo prespati, potem pa gre. Hvala tudi za vzpodbudo in potrpežljivost!
Silva in Danilo Stiplošek     

Hvala za prekrasen aktiven konec tedna v Rovinju. Pohvala vsem tako za organizacijo, skrb za vsako malenkost, upoštevanje želja, pozitivno energijo in nenazadnje tudi za vzpodbudo, saj nam vsem koraki niso šli takoj v noge. Dobra volja naredi marsikaj. In te ta konec tedna v Rovinju sigurno ni manjkalo. Le tako delajte še najprej. Z veseljem se vam pridruživa tudi na naslednjih plesnih vikendih.
Jana in Boštjan Vovk

Ja, Dejan, ni kaj, zopet ste se izkazali. Bilo nam je zelooo lepo! Ti plesni vikendi nam res "napolnijo baterije", pa še plesno znanje dopolnimo. Saj to je tudi namen, a ne? Ne vem kako vam uspe, da ob zaključku vsi znamo nove slike, ki se nam prvega dne vedno zdijo tako zahtevne. Pa niso tako zelo, ravno prav. Crveni otok je prava izbira lokacije. Vse nama je bilo všeč, hrana odlična, posebej pa bi pohvalila še prijazno osebje. Ni povsod tako. Hvala, bilo je res nepozabno.
Irena in Jože Ferlič

V veliko veselje nama je, da lahko svoje plesno znanje pridobivava v vaši šoli. Piko na i tedenskim vajam daje odlična organizacija plesnega vikenda. Lepo je poznati ljudi, ki z velikim srcem, spoštljivim odnosom in prijetno skrbnostjo opravljajo svoje poslanstvo in naju navdušujejo nad plesom. Posebej hvala Luku za ves trud in vzpodbudo.
Irena Šela in Robert Štukl

Najlepša hvala vsem, ki se poskrbeli za odlično organizacijo, učiteljem za trud in potrpljenje z nami, ki smo "krvavi pot potili" in se tudi veliko novega naučili ter vsem udeležencem za prijetno vzdušje nepozabnega plesnega vikenda. Plesni pozdrav z Gorenjske! 
Lidija in Bojan Pohar
 
Spoštovani gospod Dejan in celotna delovna ekipa plesnega vikenda v Rovinju! Še vedno sva pod vtisom plesnega vikenda, z eno samo besedo bilo je fantastično. Prepričana sva, da ste vložili veliko dela v ta projekt, kar zelo ceniva, nič ni potrebno popravljati - le organizirati morate ponovno. Hvala še enkrat in vse lepo vam želiva!
Cvetka Kramberger in Lovro Visočnik 

Prepričana sva, da se bova v Rovinj še vrnila, plesni vikend lahko iz vseh vidikov samo pohvaliva. Bilo je zelo lepo! Na tem mestu bi se rada zahvalila našemu izvrstnemu plesnemu učitelju Luki, ki nas ob sredah v Slovenski Bistrici poučuje, vzpodbuja, navdihuje in s svojo strokovnostjo prepričuje, da postajamo vse večji plesni navdušenci. Hvala in lep pozdrav!
Tanja in Aleksander Ahaj 
 
Dragi Dejan! Hvala za prečudovit plesni vikend! Hvala za vaš prisrčen odnos do nas plesalcev, za vaš hudomušen in dobrohoten nasmeh. Zlasti, ko si domišljam, da plavam po plesišču. Dajete dušo! In to cenim.
Danica Hojs
 
Dragi Dejan in sodelavci plesne šole Salsero! Najprej čestitke za prijeten in dobro organiziran plesni vikend v Rovinju. Že to, da ste uspeli zbrati več kot 65 parov, je dokaz, da delate dobro in da ste na pravi poti. Bilo nam je zelo prijetno in nimava nobenih negativnih pripomb. Res ste se potrudili!
Majda Božič in Ivo Ferk
 
Hvala za dobro organiziran in prijeten plesni vikend. Oba sva bila zadovoljna z izborom plesov in koreografij. Všeč nama je bilo, da sta bili obe koreografiji sveži in inovativni, v mejah možnosti. Slowfox dopušča že zaradi narave plesa malo manj svobode, ampak bil je super, rumba pa je že zaradi narave plesa lahko bolj inovativna in Karmen je tokrat to odlično izkoristila. Lokacija na Crvenom otoku je odlična, hotel na visokem nivoju, hrana veliko boljša od običajne hotelske, dodatne usluge (bazen, savne, welness, fitnes..) so na nivoju, samo dvorana je malo majhna za vse nas, ampak te lokacije jaz ne bi menjal. Bo težko najti boljšo, če pa jo najdete, vsaka čast. Se vidimo na naslednjem plesnem vikendu ali pa že prej na kakšnem plesu. Lep pozdrav in uspešno delo vam želiva!
Janja in Izidor Baus
 
Zahvaljujeva se za prijeten spomladanski plesni vikend v Rovinju.
Veronika Deisinger
 
Na plesnem vikendu v Rovinju je bilo super. Novi plesni koraki so nama zelo všeč in jih bova z veseljem še preplesavala. Znova si dokazal, da si najboljši plesni učitelj! Veliko uspeha ti želiva še naprej! Zagotovo se po prihodu novega družinskega člana spet vidimo v plesni šoli in na plesnih vikendih!
Alenka in Gašper Dajčman
 
Hvala vam za prijetno organizirane "pre-kratke počitnice " in druženje, ki sva ga preživela na plesnem vikendu s plesno šolo.
Milica Lorenčič
 
Hvala za lep vikend in upam, da se kmalu spet vidimo!
Simona Preininger
 
Bila sva na plesnem vikendu v Rovinju. Z velikim zadovoljstvom sporočam ekipi Salsero, da sva preživela prijetne trenutke ob učenju plesnih korakov kot tudi na plesu v večernem času. Organizacija plesnega vikenda je bila profesionalna, kar je bilo vidno na nasmejanih obrazih udeležencev. Tak vikend potrjuje občutke in spoznanja, da je ples bogastvo, ki nam omogoča odlično razpoloženje, saj z gibanjem ob glasbi lahko izražamo sami sebe. S prijaznostjo in vidnim spoštovanjem vsakega udeleženca nam Salsero daje pripadnost in spodbuja pogum na naši plesni poti. Iskrena hvala Dejanu, Petri, Luki, Poloni in Karmen in nasvidenje na prihodnjem plesnem vikendu!
Jerica Korošak in Radivoj Zavec
 
Spoštovani g. Dejan! Tako kot vedno sva pomladanski plesni vikend preživela v prijetni družbi prijateljev, znancev, soplesalcev..., ki smo se po napornem delovnem tednu relaksirali ob plesni glasbi. Uživala sva v prijetnem okolju obsijanem s soncem, dišečem morskem zraku ter ob novih plesnih korakih, ki jih podajate vsi prisotni plesni strokovnjaki na svojevrsten duhovit način. Čestitke vsem in prisrčna hvala za odlično organiziran plesni vikend!
Suzana in Aleš Dornik
 
Dragi Dejan! Hvala za še en čudovit plesni vikend v vaši organizaciji. Najprej bi se rada zahvalila vam, kot organizatorju, za brezhiben potek celotnega dogodka. Navdušena sva nad plesnimi pedagogi, ki se tako strokovno in predano posvečajo vsem udeležencem. Hvala za odlične metode podajanja plesnega znanja in krasne koreografije. Hvala za potrpežljivost, spodbujanje, prijazne nasmehe in obilico dobre volje. Zelo nama je všeč lokacija – v tako mirnem in čudovitem okolju ponuja hotel »Istra« visoko kakovostne storitve in udobje, ob vrhunski profesionalnosti in prijaznosti osebja. Misliva, da ste odlično izbrali kraj in hotel, ki ne nazadnje lahko sprejme takšno število udeležencev in nudi vse tisto, česar smo bili deležni. Še enkrat hvala vsem, ki ste nam omogočili še en nepozaben plesni dogodek. Vedno se bova z navdušenjem udeležila vaših prireditev, tudi zaradi tega, ker se lahko srečava s prijatelji in drugimi zelo prijaznimi plesalkami in plesalci.  
Mira Hinič in Joško Kepic
 
Najlepša hvala Karmen in Dejanu za prečudovit vikend, ki naju je napolnil z novo enrgijo. Prečudovito okolje, lepo vreme, zanimivi koraki, dobra družba, super, prijazni in potrpežljivi učitelji - res ne vem, kaj bi hoteli še več. Zagotovo se še kdaj vidimo!
Zvezdana in Sandi Kofol
 
Zdravo Dejan in ekipa! Rad bi se zahvalil za super organizacijo plesnega vikenda v Rovinju in za nove plesne slike/korake, ki jih bova z Ireno z veseljem uporabila. Sama lokacija (otoček) je čudovita in nama je predstavljala obenem krajši oddih od napetih tedenskih aktivnostih. Verjamem, da se bova, če bo le mogoče, naslednjih podobnih dogodkov z veseljem udeležila.
Robert in Irena Krušec
 
Dejan, pozdravljen! Moram ti sporočiti, da sva bila z možem prvič na plesnem vikendu, sva pa navdušena. Crveni otok s hotelom Istra je čudovita izbira kraja za počitek, sprehode, ples in za romantične večere v dvoje. Zelo zadovoljna sva bila s hrano, postrežbo in nočitvijo. Kar naju je najbolj razveselilo pa je, da sva se naučila nekaj zelo lepih plesnih slik, ki sva jih z veseljem vadila tudi v čudoviti naravi in potem preizkušala na plesnem večeru. S plesno učiteljico Karmen sta si lepo razdelila delo, z obema sva zelo rada sodelovala. Tudi Petra in Luka sta pomagala, kot je bilo potrebno. Želiva si, da bi takšni plesni vikendi ostali in da bi se naslednjega lahko udeležila. Tebi pa hvala za takšno organizacijo, veliko uspeha pri delu naprej in zadovoljne plesne pare. Lep pozdrav!
Jelka Trantura
 
Pozdravljen! Imeli smo se krasno, že dolgo ne tako. Vse nam je bilo všeč, družba, ambient, hotel, sprehodi, delavnice, plesni večer,... Kamorkoli smo prišli je nekdo vadil (hodniki, sprehajalne poti), tako da smo se morali hočeš nočeš pridružiti. Dejan, oba s Karmen sta super učitelja. Veliko smo se naučili, upam da ne bomo pozabili. Všeč so mi bili tudi plesni večeri, tako ples, kot tudi opazovanje drugih. Nekateri ste zaplesali tako, da je bil res užitek gledat. Delavnice so bile zelo dobro izvedene, saj je tak način da kažeta korake istočasno s Petro in Karmen s svojim soplesalcem zelo dober. Pa še vzpodbujala sta nas tako, da smo imeli ves čas občutek, da nam bo uspelo in bomo osvojili na prvi pogled zelo zahtevne plesne slike. Če bo le možno se bomo plesnega vikenda še udeležili. Ne, zagotovo ni bil to zadnji. Še enkrat, bilo je nepozabno! Hvala vam vsem, ki ste se potrudili da je bilo tako. Lep pozdrav!
Irena Ferlič
 
Dejan, hvala za ponovno lep plesni vikend v Rovinju!
Janez Pogorelc
 
Hvala Salserosi! Zahvaljujoč vam sva preživela spet en krasen konec tedna in se ponovno navdušila nad plesom. Zelo se veseliva naslednjega plesnega vikenda in upava, da bo (če je le mogoče) predzadnji vikend v oktobru. Drugače pa se prav gotovo vidimo zopet ob letu osorej (varstvo za otroke je že dogovorjeno)! Lep pozdrav!
Alenka in Gaber Kontelj
 
Ob tej priložnosti se vam in vaši celotni ekipi še enkrat zahvaljujeva za organizacijo nepozabnega plesnega vikenda. Zadovoljna sva s celotno ponudbo, letos pa še posebej z izborom obeh plesov. Vedno znova se vračava domov z lepimi spomini. Lep pozdrav in uspešno delo še naprej!
Dina in Bogdan Vožič
 
Spoštovani g. Dejan! Plesni vikend v Rovinju je bil odlično organiziran, za kar gre Vaši ekipi, predvsem pa Vam, vsa pohvala. Nove slike pri obeh plesih so lepe in po najinem okusu, tudi živa glasba je bila zelo dobra! K dobremu razpoloženju je prispeval še prekrasen morski ambient in lepo sončno vreme ter seveda prijetna in zabavna družba. Še enkrat velika hvala za prekrasen vikend!
Marija in Cvetko Šoba
 
Dragi Dejan! To je bil najin drugi plesni vikend, tudi tokrat v Rovinju. Res bo težko najti boljšo lokacijo, tako dostopno in hkrati plesno intimno, zato vas čaka dolgoročno zelo težka naloga, najti nekaj podobno primernega. Dobra plat tega je, da vam nove lokacije ni potrebno mrzlično iskati, saj smo s to na rdečem otočku, očitno vsi zadovoljni. Izbira plesov se nama je zdela primerna, pa tudi način dela, ko plesna pedagoga delata v paru, je več kot posrečen. Čestitke vsem skupaj!
Dolores in Primož Tručl

Spoštovani Luka in ekipa plesne šole Salsero! Plesnega vikenda sva se udeležila prvič, a vsekakor ne zadnjič. Najini vtisi so prečudoviti: plesni vikend je sinonom za dobro družbo, veliko smeha ter odlično organizacijo. V dnevih našega druženja smo vsi skupaj vsakodnevne skrbi pustili doma in se posvetili naši skupni ljubezni - plesu. Osvojili smo nekaj novih plesnih slik, se dodobra naplesali in se s prijetnimi vtisi vrnili v Slovenijo. Seveda smo družno ugotovili, da velja vse skupaj ponoviti, zato se oktobra zopet vidimo. Zahvala in pohvala vsem plesnim učiteljem plesne šole Salsero za trud in odlično organizacijo plesnega vikenda. Posebej pa se zahvaljujeva našemu Luki, ki se tudi sicer na naših tedenskih tečajih zelo trudi, da iz tedna v teden postajamo boljši plesalci in kar je še pomembneje, da ob plesu tudi uživamo.
Milan in Irena Fijavž
 
Pozdravljen! Na minulem plesnem vikendu sva se z Miho imela čudovito! To je bila najina prva izkušnja in čeprav sva dosti slišala o tem, kako bo fajn, sva bila čisto navdušena. Odlična lokacija, hotel, hrana in seveda ples! Vse to je naredila prijetno atmosfero in občutek, ko vidiš kako ljudje uživajo in se trudijo ob plesnih korakih tudi na hodnikih hotela, je res dober. Uživala sva maksimalno in se že veseliva jesenskega termina! Resnično vse pohvale!!!
Lea Sel in Miha Dajčman
 
Pozdravljeni! Salsero je zakon... ful dobra plesna šola še boljša bo ko bo več vikendov... aja pa na Karmen ne smem pozabit - špica! Se vidimo naslednjič... dajte kaj na ljubljanskem organizirat skupaj!
Bojan Košenina
 
Pozdravljen g. Dejan! S plesnega vikenda v Rovinju sva prinesla veliko lepih spominov. Oba izredno rada pleševa, zato se z veseljem udeležujeva teh vikendov, ki združujejo zanimive plesne kombinacije in prijetno družbo. Hotel in ponudba sta vrhunska, otok pa je zelo lep in miren, dokler seveda ne začnemo z glasbo... Podajanje plesnega znanja je na visokem nivoju in obogateno z veliko duhovitosti. In da smo res plesni navdušenci, dokazujejo tudi vaje na terasi...Skratka, vse pohvale in zahvala celotni ekipi in se vidimo na naslednjem plesnem vikendu ali še prej na kakšnem plesu. Lep pozdrav!
Verica Žerak in Boris Vuk
 
Plesni vikend v Rovinju je bil najlepši poznojesenski konec tedna letos. Začel se je sicer deževno, a se je že naslednje jutro zvedrilo v navdušujočo jasnino, dišečo po morju in sveže skuhani kavi. Program delavnic je bil po mojem okusu: viva la salsa! In živahen quickstep. Učiteljica Karmen je salso podajala na srčkano duhovit način, direktor pa je naš quickstep s svojo sistematično metodičnostjo obogatil z živahno figuro, ki jo mnogi s pridom uporabljamo, kot je bilo videti na plesu, ki je sledil. Med plesnim vikendom sem spoznala tudi mnogo prijetnih ljudi in številne  arhitekturne in naravne čare tega romantičnega otočka. Najlepša hvala direktorju za odlično organizacijo, najlepša hvala Luki, da je plesal z menoj na delavnicah in učiteljici Karmen za duhovito salso! Prisrčna hvala tudi vsem ostalim plesalcem, ki so plesali z menoj in osebju hotela, ki je skrbelo za moje udobje!
Alenka Borec
 
Dejan, hvala za možnost prijave zadnji trenutek. Sem imel malo sreče, da sem uspel zadeve tako organizirati, da sem nama lahko izpolnil to veliko željo. Bilo je res lepo, ni nama žal. Plesni program je bil odličen, ravno prav zahteven, da ne izgubiš volje in da nam ni bilo dolgčas. Foxtrot je moj priljubljen ples. Salsa je bila tudi dobro izbrana. Pohvale gospe Karmen, sem stal z odprtimi usti in poslušal kaj vse je našim plesalkam povedala in one so to sprejele. Vau! So me presenetile. Sicer pa jim kaj takega lahko pove le ženska. Pri njej sva se vključila v menjavo partnerjev, ni naju motilo in s tem pomagala manj izkušenim. Še enkrat hvala za odličen vikend!
Milan Tetičkovič
 
Dragi Dejan! Najprej bi se vam rada zahvalila, da sva se lahko udeležila tega čudovitega vikenda. Mislim, da je bil izpeljan na zelo profesionalni ravni, plesni program pa prilagojen našim sposobnostim. Tudi vaša kolegica Karmen je nekaj posebnega in vse čestitke tudi njej. Zelo sva uživala!
Barbara Tetičkovič
 
V Rovinju sva nadvse uživala in se imela lepo!
Aleš Globevnik
 
Hvala celi organizacijski ekipi! Vse od organizacije preko nastanitve in prehrane do vremena je bilo tako, kot bi si lahko samo želeli. Princip dela kot sta ga imela z Urošem že na Pingijevih vikendih, ki smo se jih Celjani udeležili nam je zelo všeč. Smo zelo zadovoljni in vam želimo obilo uspehov še naprej. Salso in foxtrot pa bomo skušali kar najbolj utrditi, da se lahko potem malo pokažemo tudi Celjanom.
Ivan Čakš

Hvala za odlično organizacijo, strokovni pristop in prijetno družbo!
Bojan Košenina
 
Zahvaljujeva se za lepo organiziran plesni vikend. Okolje, vodenje delavnic, prijazno osebje – ostajava brez besed. Želiva vam vse najbolje pri vašem pedagoškem delu in organizaciji podobnih družabno-delovnih dogodkov... Zagotovo se bomo še videli!
Tatjana Štrekelj in Miro Anžič 
 
Prisrčno se vam zahvaljujeva za čudovit plesni vikend v Rovinju. Kot vedno sva bila navdušena nad vašim profesionalnim pristopom, udeležencem - prijaznem vzdušju in brezhibni organizaciji. Edino, kar nama še ni povsem jasno je to, kako vam je uspelo spremeniti deževni petek v dva čudovita sončna dneva :). Vedno se bova z veseljem udeležila plesnih vikendov v vaši organizaciji, če bo le možno! Upava, da bova lahko sčasoma 100-odstotno sodelovala pri plesnih vajah in na plesnih večerih. Veliko nama pomeni tudi druženje s prijetnimi ljudmi, ki radi plešejo. Želiva vam veliko uspehov še naprej in čakava na obvestilo o naslednjem plesnem vikendu. Do takrat pa vam pošiljava prisrčen plesni pozdrav!
Mira Hinič in Joško Kepic
 
Na plesnem vikendu v Rovinju sva se imela res lepo. Ti vikendi so nekaj posebnega in z odličnim vodenjem ter dobro družbo zadovoljijo vsa pričakovanja. Vesela sva, da sva se lahko pridružila, čeprav nisva člana plesne šole Salsero. Ples je namreč najina skupna ljubezen in z veseljem se pridruživa raznim plesnim dogodkom. Vse čestitke za trud in krasno vzdušje ter še veliko uspehov! Se vidimo na naslednjem plesnem vikendu.
Verica Žerak in Boris Vuk
 
Zahvaljujeva se za čudovito organiziran plesni vikend v lepem naravnem okolju in vam želiva še veliko tako uspešnih plesnih vikendov.
Marjetka in Brane Godec
 
Izvedba plesnega vikenda je bila odlična! Še enkrat hvala za potrpežljivost z našo zrelejšo populacijo.
Ljuba Zorić in Danijel Narobe
 
To je bil najin deveti plesni vikend in je bil po mojem poleg tistega v novembru 2007 na istem mestu najboljši. Pripomb sploh nimam, saj jih nimam na kaj imeti, vse je bilo kot je treba in po mojem okusu. Čestitam Vam k res uspešni organizaciji in hvala, res je bilo vse prekrasno (tudi vreme ste naročili ta pravo).
Marija in Cvetko Šoba
 
Končno sem prišla do mirnega vikenda. Všeč mi je bila prosta volja vključevanja. Dokler bo Dejan blizu mojega moža, bom plesala. Pošteno in zavzeto ste oddelali, vložili pozitivno energijo in prenesli najine muhe. Hvala!
Sanja in Dražen Slade
 
Preživela sva nepozaben plesni vikend za kar se vam iskreno zahvaljujeva. Izbor plesov in plesnih slik je bil zelo dober, saj bova osvojeno znanje z veseljem uporabljala. Sama organizacija in izvedba je bila na vrhunskem nivoju, za kar vam izrekava iskrene čestitke. Veseliva se že naslednjega plesnega vikenda, na katerega se že sedaj prijavljava. Fotografije so čudovite, dobro da bodo vsak čas počitnice saj jih bova lahko v miru pregledala.
Nada in Jani Potočnik
 
Na Crvenem otoku smo preživeli zelo lep vikend. Organizacija je bila v redu, plesne vaje prijetne in ne preveč naporne. Hvala za vse!
Majda Božič in Ivo Ferk
 
Še enkrat se vam zahvaljujem za lep plesni vikend! Zelo lepo in korektno izpeljano od začetka do konca, lepe in uporabne kombinacije, s Karmen sta se res zelo potrudila.
Antonija Kovač
Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube