Zakaj izmed vseh plesnih šol izbrati plesno šolo Salsero?

Zakaj izbrati nas?
Naša prednost pred večino plesnih šol v Mariboru in okolici je ta, da imamo zares dobre pogoje za delo, to je dovolj velike in lepo urejene plesne dvorane s parketom, odličnim ozvočenjem, barvno razsvetljavo,... 
 
Pred vsako plesno dvorano je brezplačno parkirišče. Ekskluzivna posebnost naše plesne šole je ta, da lahko plesne vaje poravnate na več obrokov, brezposelnim osebam priznamo isti popust kot so ga deležni študenti in upokojenci.
 
Po mnenju ljudi, ki so prišli k nam iz drugih plesnih šol je naš velik plus ta, da imamo zelo dobro zasnovan sistem poučevanja, ki je poenoten na vseh lokacijah na katerih delujemo. Tako lahko plesalci brez težav prehajajo iz enega termina na drugi termin oz. lokacijo. Na naših plesnih vajah prevladuje sproščeno in pozitivno vzdušje in pravijo, da imamo dober, predvsem pa korekten odnos do naših plesalcev, za kar se seveda vsi zelo trudimo.
 
Na voljo imamo veliko različnih zahtevnostnih stopenj kar lahko plesalci izkoristijo in tako hodijo dodatno utrjevati plesno znanje na drugi termin. To je pri nas brezplačno! Redno vsakih 14 dni organiziramo plesne večere, ki so namenjeni preplesovanju naučenih plesnih korakov kot tudi druženju. Organiziramo tudi najbolj obiskane v Sloveniji nepozabne plesne vikende v romantičnem Rovinju, zanimive plesne izlete, oglede plesnih tekmovanj, nastope, in še in še.
 
Kot zadnji, a po našem mnenju najpomembnejši argument zakaj izbrati prav nas pa je ta, da v naši plesni šoli poučujemo plesni učitelji z dolgoletnimi plesnimi izkušnjami, zares strokovno usposobljeni in nekateri se s plesom ukvarjajo že od malih nog in jim ples ne pomeni zgolj delo in zaslužek ampak tudi hobi in veselje. Glede na mnenja (preberete si jih lahko tukaj) udeležencev naših tečajev in plesnih dogodkov pa se potrjuje to, da delamo s srcem in dušo, in da nam uspeva, da so ljudje v naši družbi resnično zadovoljni in srečni.
 
Prisrčno dobrodošli v našo družbo!

 

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube